(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa Myyntikoordinaattoria osaksi Internal Sales-tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla.

Tyypillinen päiväsi

Myyntikoordinaattorina päiväsi rakentuu olemassa olevien ja uusien yhteistyökumppaniyritysten laadukkaasta hoitamisesta. Olet yhteydessä asiakkaisiin proaktiivisesti eri palvelukanavien kautta ja vahvistat yhteistyösuhteita aktiivisen otteesi ansiosta. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota sopivia rahoitusratkaisuja erilaisiin tilanteisiin sekä opastat heitä sähköisen rahoitustyökalun käytössä. Työskentelet päämäärätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita ja seuraat omaa kehitystäsi aktiivisesti.

Haluamme sinut

Asiakkuuksien hoitaminen ja myyntityö on sinulle tuttua ja haluat laajentaa osaamistasi rahoitusalalla. Olet tottunut ylläpitämään ja syventämään asiakassuhteita puhelimen ja sähköpostin avulla. Sytyt tavoitteellisessa ympäristössä ja pidät ensiarvoisen tärkeänä laadukkaan palvelukokemuksen tuottamista. Hyvä ongelmanratkaisukyky ja erinomaiset yhteistyötaidot ovat välttämättömiä taitoja tässä työssä. Aikaisempi tausta rahoitusalasta on eduksesi, mutta ei välttämättömyys. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa kansainvälistä osaamistasi, sillä kollegoita sinulla on ympäri maailmaa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan toimitilojen omalla kuntosalilla
Haemme tekijää vakituiseen työsuhteeseen ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajan sisällä. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävään valituille henkilöille teetetään luottotietojen tarkastus