(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori Enedo Oyj:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020
Enedo Oyj:llä on tarjolla osa-aikaista tehtävää itsenäiselle ja tehokkaalle Myyntikoordinaattorille! Jos asiakaspalvelu, ERP-järjestelmät ja monien asioiden ja sidosryhmien jonglööraaminen suju sinulla mutkattomasti, tämä saattaa olla tehtävä juuri sinulle. Haethan paikkaa heti, sillä etenemme prosessissa heti oikeiden henkilöiden löytyessä!
KUVAUS
Myyntikoordinaattorina tulisit osaksi neljän henkilön tiimiä, josta löytyy paljon vertaistukea. Yhdessä vastaanotatte ja viette tilauksia ja tarjouksia eteenpäin, ja varmistatte että asiakkaiden kokemus on hyvä ja että asiat etenevät sujuvasti ja aikataulussa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työpaikassa, missä pääsee käyttämään kielitaitojasi
* Tulla osaksi tiimiä modernin elektroniikkateollisuuden toimijalla
* Joustavat työvuorot ja kehittymismahdollisuuksia


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tilausten vastaanottaminen, tarkistaminen ja hyväksyntä
* Asiakkuuksien ja tilauksien hallinnointi ERP-järjestelmässä
* Ostotarjouksien laatiminen ja tuotteiden tilaaminen alihankkijoilta


Tärkeintä on pitää yllä hyvää asiakaspalvelua, ja kommunikoida sujuvasti asiakkaille prosessista ja sen etenemisestä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Kaupallinen tausta)
* Asiakaspalvelukokemusta vastaavasta tehtävästä b2b-maailmassa
* Kokemusta ERP-järjestelmien käytöstä
* Suomi ja englanti sujuvalla tasolla (eduksi katsotaan, jos puhut saksaa, venäjää tai ruotsia)


Tämän lisäksi olet itsenäisen työnotteen omaava henkilö, joka pärjää tilanteessa kuin tilanteessa, vaikka olisitkin yksin kotitoimistolla. Olet myös asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja uskallat kysyä apua jos sitä tarvitset.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (lokakuu 2020)
* Kesto: 6 kuukautta (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Martinkyläntie, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Enedo Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Enedo Oyj on kansainvälinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ja vakiomaisia tasavirtajärjestelmiä, AC / DC-virtalähteitä ja LED-ohjaimia monenlaisiin vaativiin teollisuuden sovelluksiin, kuten tietoliikenne, teollisuus, lääketiede, valaistus, apuohjelma, rautatie ja armeija. Enedon tarina alkoi maaliskuussa 1975 Suomessa. Siitä lähtien Enedo on kasvanut kuuden hengen suunnittelutoimistosta todella globaaliksi organisaatioksi, joka toimii neljällä mantereella ja palvelee asiakkaita ympäri maailmaa.