(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, DG Lappeenranta
Rainmaker SalesHow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Divest Group on taloushallinnon ja rahoituksen asiantuntijaorganisaatio. Palvelumme nojaavat erinomaiseen asiakaskokemukseen ja markkinoita murtaviin työkaluihin ja työmenetelmiin. Yrittäjähenkiseen Divest-konserniin kuuluvat DG Booster, DG Ezy, Talousverkko, Guida Invest ja Atlas Media. Divest-konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 50 henkeä. www.divestgroup.fi


Haemme Lappeenrantaan ainutlaatuisen myyntitiimimme lisäykseksi osa-aikaistaMYYNTIKOORDINAATTORIA
 


määräaikaiseen, 30.6.2018 saakka kestävään mielenkiintoiseen tehtävään.


Tehtävässä toimit itsenäisesti B2B-myynnin tehtävissä osana nuorekasta ja dynaamista tiimiä, jonka ryhmähenki on poikkeuksellinen. Työskentelet konsernimme omien yritysten (esim. Talousverkko ja Atlas Media) projekteissa, sekä erilaisten ICT alan asiakasyritystemme soittokampanjoissa vastaten heidän myyntiprosessin ensimmäisestä vaiheesta loppuasiakkaan suuntaan. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti puhelimitse tehtävistä kampanjoista, joiden puitteissa tulet käymään monipuolisia keskusteluita loppuasiakkaiden, eli suomalaisten yritysten päättäjien kanssa. Työnkuvaan kuuluvat oleellisena osana myös raportointi ja yhteydenpito asiakkaidemme suuntaan.


Työtä voit tehdä hyvin myös opintojen ohella. Tiimimme jäsenet ovat joko nykyisiä tai jo valmistuneita Lappeenrannan teknillisen yliopiston tai Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Toimistomme sijaitsee Skinnarilan kampusalueella.


Etsimme proaktiivista huipputyyppiä, joka tarttuu heti toimeen ja työskentelee systemaattisesti. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta pidät tiimityöskentelystä ja sitoudut tiimisi yhteisiin tavoitteisiin. Kannat vastuun projekteistasi ja haluat palvella asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Edellytämme sinulta mielenkiintoa myyntitehtäviä kohtaan sekä hyviä kommunikointitaitoja.


Mikäli haluat olla osa kasvavaa, kansainvälistyvää ja jatkuvasti kehittyvää konsernia, laitathan hakemuksesi meille. Etenemme haastatteluihin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian. Rekrytoimme mahdollisesti useamman henkilön.


Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marko Tietäväinen, Business Manager
050 431 7006
marko.tietavainen@divestgroup.fi