(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Cervius Oy Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Cervius Oy:lle tehokasta tuloksentekijää Myyntikoordinaattoriksi. Tehtäväsi on monipuolista aina prospektoinnista asiakkuuksien kasvattamiseen ja kiinteistömittauksiin asiakkailla. Tässä työssä menestyt parhaiten, jos olet ennakkoluuloton, energinen ja oppimishaluinen myyjien tuki ja sinulla on tuntemusta kiinteistötekniikasta ja LVI-alasta.
KUVAUS
Cervius Oy etsii osa-aikaista myyntikoordinaattoria tukemaan myyjiään työssään. Tyypillisen työpäivän aikana olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse ja sovit tapaamisia heidän kanssaan, käyt itsenäisesti asiakastapaamisissa, jolloin teet mittauksia kiinteistöissä, keräät dataa kentältä ja asiakkaalta, kasvatat asiakkuuksia ja keskustelet Arvo Plus palvelusta ratkaisumyyjän asenteella sekä tuot tapaamisten perusteella aktiivisesti toimeksiantoja Cervius Oy:n myyjien hoidettavaksi. Lähestyt työssäsi usein asiakasyritysten johtohenkilöitä, joten rohkean, asiantuntevan ja huolellisen työn merkitys korostuu myyntikoordinaattorin työssä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti, mutta saat tehtävään perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea työssä kehittyäksesi.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisella toimialalla
* Itsenäisyyden päättää työajoista
* Mahdollisuuden kehittyä työssä ja edetä Account Managerin rooliin
* Mukavan ja energisen työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Prospektoit uusia asiakkaita, kontaktoit puhelimitse ja sovit tapaamisia asiakkaiden kanssa
* Asiakastapaamiset: teet mittauksia kiinteistöissä, keräät dataa kentältä ja asiakkailta
* Kasvatat asiakkuuksia ja Arvo Plus myyntiä kiinteistöihin ratkaisumyyjän asenteella
* Tuot aktiivisesti toimeksiantoja Cervius Oy:n myyjille mahdollisia myyntitarjouksia ajatellen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus, valmistunut tai opinnot loppusuoralla
* LVI-alan opinnot ja tuntemus kiinteistötekniikasta katsotaan eduksi
* Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lisäksi eduksi katsotaan aikaisempi kiinteistöalan myyntikokemus ja ruotsin kielen osaaminen

Etsimämme henkilö on


* Ennakkoluuloton ja rohkea tuloksentekijä
* Huolellinen ja ahkera työssään
* Palveluhenkinen ja hyvä kommunikoimaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuussa 2019
* Kesto: 6 kk, mahdollisuus jatkoon
* Työaika: osa-aikainen 15 h/vko, 2-3 päivää viikossa
* Sijainti: Tiilitie 8, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cervius Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Cervius Oy on kehittyvien kiinteistöjen palveleva tekniikkatalo, joka on syntynyt ajatukselle tinkimättömästä asiantuntemuksesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. Cervius tuottaa rakennusautomaatiojärjestelmiä uudis- ja saneerauskohteille, tarjoaa taloudellisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja sekä hoitaa huolto- ja vikatyöt kaikkiin kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Yrityksen asiakkaita ovat mm. SATO, Asuntomarkkinat sekä Mehiläinen. Cerviuksella hyvä palvelu perustuu pitkään kokemukseen sekä mutkattomaan ja paneutuvaan asiakaspalveluun, josta huolehtii 45 henkilön joukko rohkeita ja sitoutuneita ammattilaisia.