(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori asiakkaallemme Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

 

Haemme Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevalle asiakkaallemme vuorovaikutustaitoista asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattoria aluksi syksyyn kestävään määräaikaisuuteen. Tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

 

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat asiakaspalvelu ja myyntityö sekä puhelimitse että sähköpostilla. Lisäksi vastuualueisiisi kuuluu tilausten vastaanottamista ja käsittelyä, myynti-ja toimitusseurantaa sekä laskutusta. Työskentelet itsenäisesti aktiivisuutta ja pitkäjänteisyyttä osoittaen niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden kanssa.

 

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, kokemusta toimistorutiineista ja tietojärjestelmistä sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Suullinen ja kirjallinen englanninkielentaitosi on sujuva. Lisäksi olet organisointitaitoinen ja nautit nopeasti muuttuvista tilanteista, mutta et turhaudu rutiininomaisistakaan tehtävistä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja alalla pitkään toimineessa yrityksessä, osaavan tiimin tuen sekä tilaisuuden kehittää niin itseäsi kuin työtehtäviäsi. Lisätietoja Adeccolta antaa Lauri Pelkonen 050 444 4448 /Lauri Pelkonen@adecco.fi