(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori asiakkaallemme Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
   
Haemme Helsingissä olevalle asiakkaallemme myyntikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.
 
Määräaikainen työsuhteesi on aluksi 12 kk, mutta jatko on mahdollinen.
 
Jos sinulla on kokemusta myynnin tukitoiminnoista ja sinulla on vahva ruotsin kielen taito- hae tätä paikkaa pikaisesti.
 
Suomen ja ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Olet tarkka, vastuullinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nautit kun saat olla asiakkaiden kanssa tekemisessä. 

Sinulta toivotaan kokemusta myynnin tukitoiminnoista ja lisäksi soveltuvaa koulutusta. Olet tottunut työssäsi käyttämään Office-ohjelmistoja ja olet käyttänyt työssäsi myös jotain ERP-toiminnanohjausjärjestelmää.
 
Toimenkuvasi asiakkaalla on:
- Tilausten käsittely, pääpaino Ruotsin tilauksilla
- Asiakaspalvelu
- Toimitusten seuranta
- Laskutus
- Palautukset, hyvitykset ja reklamaatiot
 
Nyt kannattaa olla nopea ja hakea tätä tehtävää heti. Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Tarjolla on monipuolinen työtehtävä ja kilpailukykyinen palkkaus. 
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta, liitä mukaan suomenkielinen ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 18.3.2018.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Ala-Kulju to 8.3 klo 14-15 puh. 0400 363 332 ja Evelina Laaksonen ma 12.3 klo 13-14 puh. 040 630 6384.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntikoordinaattori Helsinkiin


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju, 0400363332


Toimipaikka:  Espoo