(Poistunut julkaisusta)

Myyntikonsultti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Esittely

Monipuolinen ja tunnettu Ohjelmistoliiketoiminta-alan asiakkaamme kasvaa edelleen ja haemme heille nyt henkilöä, joka haluaa olla mukana kasvussa ja menestyksen luonnissa. Tässä yrityksessä työntekijöihin panostetaan ja heitä arvostetaan. Heillä viihdytään ja työnteko on hauskaa mutta myös ammatillisesti kehittävää.

MYYNTIKONSULTTI

Haemme nyt uutta Myyntikonsulttia vahvistamaan asiakkaamme huippujengiä Espoossa.

Työn aloitus on heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Etsimme SME (pienet ja keskisuuret yritykset) Sales Teamin jäseniä antamaan loistavaa palvelua asiakkaille ja saamaan erinomaisia tuloksia yhdessä Suomen tiimin kanssa, toisiaan kannustaen ja yhteistä tulosta tehden.

Yhdessä inspiroivien kollegoittesi kanssa teet tavoitteellista myyntiä, vastaat potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin ja käyt asiakkaittesi kanssa läpi asiakkaan tarpeita, laadit tarjouksia ja luot sopimuksia. Työ tapahtuu pääosin puhelimella, sähköpostilla ja etätyökalujen avulla (go to mtg). Mahdollisuuksia satunnaisiin asiakaskäynteihinkin on mutta ohjelmistojen esitteleminen etänä osana myyntiprosessia on tehokasta ja toimivaa.

Vastaat omista B2B-projekteistasi asiakastietokannassa, laadit ja tuotat työhösi tarvittavaa markkinointimateriaalia ja suunnittelet myyntiprosesseja yhdessä muiden kanssa ja ylläpidät omalta osaltasi tiimin hyvää henkeä.

Olet keskeisessä avainroolissa Suomen myyntiorganisaatiossa.

Edellytykset

Emme halua laatia pitkää listaa ominaisuuksista, joita haluamme, vaan painotamme ennen kaikkea nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta etkä lannistu helposti. Jokainen myyntineuvottelija on erilainen persoona ja myös tähän joukkueeseen mahtuu erilaisia persoonia, mutta jokaisen tulee kunnioittaa toista ja pelata saumattomasti yhteen ja iloita jokaisen onnistumisesta.

Meillä ei ole myöskään pitkää pätevyyslistaa, eikä sinulla tarvitse olla tiettyä koulutustaustaa. Lähinnä odotamme, että sinulla on jonkun verran kokemusta myynnistä tai esim. puhelinasiakaspalvelusta ja suhtaudut intohimoisesti (ohjelmisto)liiketoiminnan kehittämiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä. Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kieltä sekä hyvää englanninkielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on iso etu, sillä tarvitsemme tiimiimme sekä suomen että ruotsinkielentaitoisia jäseniä!

Edut

Tarjoamme tehtävän kansainvälisessä konserniyrityksessä sekä paljon mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen.

Saat tueksesi innostavan, kokeneen sekä kannustavan esimiehen ja tiimin, takaamme sinulle myös positiivisen ja kannustavan ilmapiirin sekä työn, jossa tuloksenteko huomataan ja siitä riemuitaan yhdessä! Palkkamalli koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä tiimibonuksesta.

Lisätiedot

Työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Tehtävä on vakituinen. Jätä siis heti hakemuksesi ja kerro myös palkkatoiveesi! Odotamme innolla kuulevamme, miksi sinä olisit seuraava asiakkaamme odotettu myyntijoukkueen jäsen.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste