(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIKONSULTTI
BAMBORA

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Bambora jatkaa vahvaa kasvuaan Suomessa, ja muutamme kesäkuun lopussa uuteen, täysin meille räätälöityyn isompaan toimistoon Vallillaan, Helsingissä. Haemme nyt tiimiimme ihmisiä, jotka haluavat olla tässä kasvussa mukana, oppia uutta ja päästä mukaan aitoon menestyvän yrityksen matkaan. Yritykseen, jossa työntekijöihin panostetaan ja heitä arvostetaan. Työpaikkaan, jossa viihdytään ja pidetään hauskaa!

Haemme nyt 4 uutta myynnillistä ja nälkäistä hyvää tyyppiä vahvistamaan Bamboran huipputiimiä!!!

Työtehtävät

Etsimme SME (pienet ja keskisuuret yritykset) Sales Teamiin jäseniä antamaan loistavaa palvelua asiakkaille ja saamaan erinomaisia tuloksia yhdessä Suomen tiimin kanssa,  sekä välillä leikkimielisesti kilpaillen pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

Yhdessä inspiroivien kollegoittesi kanssa teet tavoitteellista myyntiä, uusasiakaskontaktointia, hallinnoit omaa myyntiputkeasi ja B2B-projektejasi asiakastietokannassa sekä ylläpidät omalta osaltasi tiimin hyvää henkeä.

Edellytykset

Emme halua laatia pitkää listaa ominaisuuksista, joita edellytämme, vaan painotamme ennen kaikkea nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta, etkä lannistu helposti. Jokainen huippumyyjä on erilainen persoona ja myös tähän joukkueeseen mahtuu erilaisia pelaajia, mutta kunnioitat työkavereitasi ja pelaat saumattomasti yhteen. Osaat iloita omasta ja  tiimin onnistumisista. Koulutustaustasi voi olla mitä vain tai sitten sitä ei ole. Lähinnä odotamme, että sinulla on jonkun verran kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta, suhtaudut intohimoisesti myyntiin, sen kehittämiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä.

Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kieltä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.

Tiimissä työskentelee 10 myyntikonsulttia, mutta nyt on aika vahvistaa resursseja!

Tarjoamme

  • Hyvän kiinteän palkan + bonusmallin
  • Työajat arkisin klo. 8.15-16.15
  • Sinulle räätälöity myyntivalmennus (Bambora Sales Academy)
  • Lounas- ja liikuntaetu

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi suomeksi tai englanniksi alla olevan linkin kautta: http://career.bambora.com/jobs/67885-sales-consultant

Hakuaika päättyy 13.8.2018 ja työn aloitus on heti/sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.