(Poistunut julkaisusta)

Myyntikonsultti
Poolia Suomi Oy / Bambora

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Bambora

Bambora on kansainvälinen maksuratkaisujen tuottaja ja Visa- ja Mastercard korttimaksujen tilittäjä. Eteenpäin meitä ajaa halu helpottaa yritysten arkityötä. Haluamme palvella kaikkia yrittäjiä, myyvätpä he missä kanavassa tahansa – myymälässä, mobiilissa tai verkkokaupassa – onpa toiminta alkanut kolme kuukautta tai 30 vuotta sitten. Maksupalvelujen markkinat muuttuvat tiiviissä tahdissa, ja Bamboralla on oma tärkeä roolinsa murroksessa. Haluamme sinun olevan osa maksujen maailmaa, jossa kehittyneet maksupalvelut ovat tehneet maksukokemuksesta täysin yksinkertaisen.

Esittely

Globaali asiakkaamme Bambora jatkaa vahvaa kasvuaan myös Suomessa ja haemme nyt heidän tiimiinsä lisää uusia henkilöitä, jotka haluavat olla tässä kasvussa mukana, oppia uutta ja päästä mukaan aitoon menestyvän yrityksen matkaan, yritykseen, jossa työntekijöihin panostetaan ja heitä arvostetaan. Työpaikkaan, jossa viihdytään ja pidetään hauskaa!

Liity Bamboran BUSINESS&SALES tiimiin

MYYNTIKONSULTTI (RUOTSINKIELINEN)

Haemme loistavalla asenteella varustettua tiimipelaajaa vahvistamaan Bamboran palkittua huippujoukkuetta!!!

Huipputekijöille on tarvetta, koska myyntitiimi kasvaa kuten koko yrityskin! Tässä tehtävässä pääset osaksi menestystä!

Työn aloitus on heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Etsimme (pienet ja keskisuuret yritykset) Myyntitiimiin jäseniä antamaan loistavaa palvelua asiakkaille ja saamaan erinomaisia tuloksia yhdessä Suomen tiimin kanssa, ja kannustaen sekä välillä leikkimielisesti kilpaillen pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

Yhdessä inspiroivien kollegoittesi kanssa teet tavoitteellista myyntiä ja uusasiakaskontaktointia, hallinnoit omaa myyntiputkeasi ja B2B-projektejasi asiakastietokannassa ja tuotat työhösi tarvittavaa markkinointimateriaalia ja suunnittelet myyntiprosesseja ja ylläpidät omalta osaltasi tiimin hyvää henkeä.

Olet äärimmäisen keskeisessä avainroolissa Suomen SME liiketoiminta-alueeella.

Edellytykset

Emme halua laatia pitkää listaa ominaisuuksista, joita edellytämme, vaan painotamme ennen kaikkea nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta etkä lannistu helposti. Jokainen huippumyyjä on erilainen persoona ja myös tähän joukkueeseen mahtuu erilaisia persoonia, mutta jokaisen tulee kunnioittaa toista ja pelata saumattomasti yhteen ja iloita jokaisen onnistumisesta.

Koulutustaustasi voi olla mitä vain tai sitä ei ole, lähinnä odotamme, että sinulla on jonkun verran kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta ja suhtaudut intohimoisesti myyntiin, sen kehittämiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä. Tarvitset työssäsi erinomaista suomen ja ruotsin kieltä sekä hyvää englanninkielen taitoa.

Edut

Tarjoamme tehtävän aidosti globaalissa yrityksessä sekä paljon mahdollisuuksia urasi kehittymiselle ja etenemiselle. Bamboralla pääset työskentelemään markkinoiden innovatiivisimmassa yrityksessä.

Saat tueksesi innostavan, kokeneen sekä coachaavan esimiehen ja tiimin ja takaamme sinulle positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa tuloksenteko huomataan (palkitaan) ja siitä riemuitaan yhdessä! Palkkamalli koostuu hyvästä pohjapalkasta sekä bonusmallista, jonka päälle saattaa tulee ajoittaisten kilpailujen myötä lisääkin!

Lisätiedot

Työpaikka sijaitsee uudistetussa ja viihtyisässä toimitilassa hyvien yhteyksien päässä. Lue lisää www.bambora.com

Tehtävä on vakituinen ja urakehityksesi ja menestyksesi on varmaa Bamboralla, jos vain sinä haluat, viihdyt ja menestyt! Tiimin nykyiset jäsenet ovat viihtyneet talossa pitkään emmekä hae lähtevien tilalle uusia vaan haemme nimenomaan uutta hyvää tyyppiä!

Jätä siis heti hakemuksesi ja kerro palkkatoiveesi! Odotamme innolla kuulevamme, miksi sinä olisit seuraava Bamboran myyntijoukkueen jäsen.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".