(Poistunut julkaisusta)

Myyntikonsultti (SME)
Poolia Suomi Oy / Bambora

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Bambora

Bambora on kansainvälinen maksuratkaisujen tuottaja ja Visa- ja Mastercard korttimaksujen tilittäjä. Bambora on osa Ingenico Groupia, ja meitä on maailmanlaajuisesti yhteensä n. 8000 työntekijää. Ingenico on maailman johtavimpia maksupäätevalmistajia. Eteenpäin meitä ajaa halu helpottaa yritysten arkityötä. Haluamme palvella kaikkia yrityksiä myyntikanavasta riippumatta – myymälässä, mobiilissa ja verkkokaupassa – oli toiminta alkanut kolme kuukautta tai 30 vuotta sitten. Maksuala muuttuu kovaa vauhtia, ja Bamboralla on oma tärkeä roolinsa murroksessa. Haluamme sinun olevan osa maksujen maailmaa, jossa kehittyneet maksupalvelut ovat tehneet maksukokemuksesta täysin yksinkertaisen.

Esittely

Globaali asiakkaamme Bambora jatkaa kasvuaan myös Suomessa ja haemme nyt heille henkilöä, joka haluaa olla tässä kasvussa mukana, oppia uutta ja päästä mukaan aitoon menestyvän yrityksen matkaan, yritykseen, jossa työntekijöihin panostetaan ja heitä arvostetaan. Työpaikkaan, jossa viihdytään ja pidetään hauskaa!

MYYNTIKONSULTTI (SME)

Haemme nyt uutta Huipputekijää vahvistamaan Bamboran huippujengiä!

Työn aloitus on heti/sopimuksen mukaan. Viihtyisät uudet toimitilat sijaitsevat Vallilassa.

Työtehtävät

Etsimme SME (pienet ja keskisuuret yritykset) Sales Teamin jäseniä antamaan loistavaa palvelua asiakkaille ja saamaan erinomaisia tuloksia yhdessä Suomen tiimin kanssa, ja kannustaen sekä välillä leikkimielisesti kilpaillen pohjoismaisten kollegoittesi kanssa.

Yhdessä inspiroivien kollegoittesi kanssa teet tavoitteellista myyntiä, uusien asiakkaiden kontaktointia, hallinnoit ja vastaat omasta myyntiputkestasi ja B2B-projekteistasi asiakastietokannassa, laadit ja tuotat työhösi tarvittavaa markkinointimateriaalia ja suunnittelet myyntiprosesseja yhdessä muiden kanssa ja ylläpidät omalta osaltasi tiimin hyvää henkeä.

Olet keskeisessä avainroolissa Suomen SME liiketoiminta-alueeella.

Edellytykset

Emme halua laatia pitkää listaa ominaisuuksista, joita haluamme, vaan painotamme ennen kaikkea nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta etkä lannistu helposti. Jokainen huippumyyjä on erilainen persoona ja myös tähän joukkueeseen mahtuu erilaisia persoonia, mutta jokaisen tulee kunnioittaa toista ja pelata saumattomasti yhteen ja iloita jokaisen onnistumisesta.

Meillä ei ole myöskään pitkää pätevyyslistaa, eikä sinulla tarvitse olla tiettyä koulutustaustaa. Lähinnä odotamme, että sinulla on jonkun verran kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta ja suhtaudut intohimoisesti liiketoiminnan kehittämiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä. Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kieltä sekä hyvää englanninkielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on iso etu, sillä tarvitsemme tiimiimme sekä suomen että ruotsinkielentaitoisia jäseniä!

Edut

Tarjoamme tehtävän aidosti globaalissa yrityksessä sekä paljon mahdollisuuksia, pääset työskentelemään markkinoiden innovatiivisimmassa yrityksessä.

Saat tueksesi innostavan, kokeneen sekä kannustavan esimiehen ja tiimin, takaamme sinulle myös positiivisen ja kannustavan ilmapiirin sekä työn, jossa tuloksenteko huomataan (palkitaan) ja siitä riemuitaan yhdessä! Palkkamalli koostuu hyvästä pohjapalkasta sekä bonusmallista, jonka päälle saattaa tulee ajoittaisten kilpailujen myötä lisääkin!

Lisätiedot

Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa. Lue lisää www. bambora.com.

Tehtävä on vakituinen.

Jätä siis heti hakemuksesi ja kerro palkkatoiveesi! Odotamme innolla kuulevamme, miksi sinä olisit seuraava Bamboran myyntijoukkueen jäsen.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste