(Poistunut julkaisusta)

Myyntikonsultti - RootSys Oy (Vantaa)
RootSys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

RootSys Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja, konsultointia ja teknistä asiakastukea vankalla asiantuntemuksella tarjoava yritys. Palvelemme pk-yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös julkisen sektorin sekä isojen yritysten tietohallintoa.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat Microsoft Windows-, Citrix Virtual-ympäristö Linux-palvelinratkaisut. Muita vahvuuksiamme ovat turvalliset ja joustavat etätyöratkaisut, levy- ja varmistusjärjestelmät, valvontaratkaisut sekä tietoturvapalvelut.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt teknisen taustan omaavaa ja innostunutta MYYNTIKONSULTTIA tukemaan yrityksemme kasvua. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Vantaalla (Kehä 3 varrella).

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset vastaamaan uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkaidemme kehittämisestä. Työsuhteen alussa pääset myös osallistumaan myös markkinointimateriaaliemme tuottamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta myyntityöhön. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja sinulle asiakastyytyväisyys sekä tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja laadukkaat tuotteet/palvelut myytäväksesi sekä vakiintuneet asiakkuudet hoidettavaksesi. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 15.11.2018 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi