Myyntikonsultti Kuopio (etätyö), Oomi Energia
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Oletko jo kokenut myyjä ja haet vaihtelua vai oletko urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden myynnintekijä? Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä myyntityötä kotoa käsin, joten osaathan johtaa itseäsi ja nautit itsenäisestä työskentelystä.

Asiakkaamme Teleperformance hakee Kuopion alueelta myyntikonsultteja Oomi Energian toimeksiantoon. Tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja-asiakkaita puhelimitse, sekä kartoittaa ja tarjota juuri heille sopivia energiaratkaisuja. Autat asiakasta ja samalla kartutat omaa tilipussiasi eli kaikki voittavat! Koulutus järjestetään Kuopiossa. 

Oomi Energia. Se sähköyhtiö.

"Yhdistimme alan parhaat toimijat voidaksemme kehittää ja tarjota suomalaisille entistä hyödyllisempiä energiapalveluita hyvään hintaan".

 

Sopiiko työ minulle?

Me ollaan sitä mieltä, että myynti sopii jokaiselle, jolla vain asenne on kohdallaan ja halu oppia uutta! Haluatko haastaa itseäsi ja kehittyä joka päivä myynnin saralla? Meillä se onnistuu, koska Teleperformancella "laakastaan" ja sitten "naatitaan".

Alkuun saat kattavan koulutuksen niin tuotteeseen kuin myyntiinkin. Koulutus tapahtuu Kuopion alueella ja se kestää kaiken kaikkiaan noin viikon. Koulutus ei kuitenkaan lopu ”luokkahuoneeseen” vaan jatkuu myös työn ohessa. Meillä jokainen tekee myyntiä, joten oppia saat niin muilta myyjiltä, kouluttajilta, sekä esimiehiltä. Meillä ei tarvitse lukea suoraan paperista.

Huomioithan, että etätyöntekijöillä on oltava kotona langallinen nettiyhteys ethernet-kaapeleineen työsuhteen alkaessa!

Työ alkaa: 5.7.2021
Työtä tehdään: ma-pe 9.00-17.00 välillä
Tunteja tarjolla: 30h/vko
Palkkaus: 10,09 €/h + kannusteet (Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan TES)

Miksi hakea?

Nykyiset myyjät ovat sanoneet, että parasta myyntityössä on rento ja aito ilmapiiri, sekä parhaat työkaverit joiden kanssa voi aina olla oma itsensä. Pysyt yhteyksissä esimiehiin ja tiimiin päivittäin. Työpäivää rytmittävät lakisääteisten taukojen lisäksi aamu- ja iltapäivänpysäytykset, joissa voi jakaa onnistumisia kollegoiden kesken tai pyytää jeesiä muilta tiimiläisiltä tai esimiehiltä. Huumori ja tekemisen meininki on Teleperformancella vahvasti läsnä!

Myyjille maksetaan tuntipalkkaa, joten et jää tyhjän päälle. Lisäksi hyvästä myyntityöstä palkitaan kannusteiden muodossa, eli myynti on se, mikä kannattaa!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kannattaa hakemus lähettää mahdollisimman pian.

Heräsikö kysyttävää? Laura Uniflexiltä kertoo sinulle mielellään lisää:

Laura Honkanen
puh: +358 50 537 4289
laura.honkanen@uniflex.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot