Myyntikonsultteja Teleperformancelle Kuopioon - Kuopio
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Oletko jo kokenut myyjä ja haet vaihtelua? Kiinnostaako myynti, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun? Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä myyntityötä kotoa käsin.

Haemme Teleperformancelle myyntikonsultteja etätyöhön Kuopion seudulta Oomi Energian myyntitoimeksiantoon. Työ alkaa 5.7. vuokratyösuhteena ja kestää alkuun n. 8 kk. Tämän jälkeen on mahdollista, että sinulle tarjotaan vakituista työpaikkaa.

Myyntikonsulttina tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja asiakkaita puhelimitse, kartoittaa ja tarjota juuri heille sopivaa energiaratkaisua. Työaika on ma-pe aikavälillä klo 9:00-17:00 ja viikkotunnit oman valintasi mukaan 30-37,5 h/vko. Noudatamme asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan tes:iä ja palkkasi koostuu tes:in mukaisesta pohjapalkasta ja lisistä, jonka päälle saat myyntiin perustuvaa kannustelisää.

Alkuun saat kattavan koulutuksen niin tuotteeseen kuin myyntiinkin. Koulutus tapahtuu Kuopion alueella ja se kestää kaiken kaikkiaan noin viikon. Koulutus ei kuitenkaan lopu "luokkahuoneeseen" vaan jatkuu myös työn ohessa. Teleperformancella jokainen tekee myyntiä, joten oppia saat niin muilta myyjiltä, kouluttajilta, sekä esimiehiltä.

Huomioithan, että etätyöntekijöillä on oltava kotona langallinen nettiyhteys ethernet-kaapeleineen työsuhteen alkaessa!

Työ sopii sinulle, jos sinulla on asenne kohdallaan ja tahto oppia uutta. Ehkä olet jo toiminut myynnissä, asiakaspalvelussa, ständimyynnissä tai puhelinasiakaspalvelussa ja tiedät mistä puhumme. Jos et ole, kiinnostus alaa kohtaan ja halua kehittyä riittää hyvin. 

Miksi Teleperfomancelle? Kaikille uusille kollegoille annetaan parhaat mahdolliset lähtökohdat työssä menestymiselle; palkallisen koulutuksen myyntityöhön, tuotteisiin ja järjestelmiin. Saat kattavat työvälineet kuulokkeista lähtien, kannustavan tiimin sekä asiantuntevan esimiehen, jonka puoleen voit kääntyä aina kun tarvitset apua. Suurin osa esimiehistä ja kouluttajista ovat aloittaneet uransa samasta tehtävästä kuin sinäkin, joten he todella tietävät miten auttaa. Ehkä sinäkin olet tulevaisuudessa auttamassa uusia myyjiä urallaan eteenpäin.

Nykyiset myyjät ovat sanoneet, että parasta Teleperformancella on rento ja aito ilmapiiri, sekä parhaat työkaverit, joiden kanssa voi aina olla oma itsensä. 

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi pikaisesti ansioluettelon ja palkkatoiveen kera, viimeistään kuitenkin 23.6.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen. Hannelen tavoitat puhelimitse numerosta 050 4356 653 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465986
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo