(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Myyntijohtaja!

…Jos uskot, että hyvä tuote myy itse itsensä, et myynyt itseäsi meille.

Olemme Suomen tunnetuimpia yrityksiä, seitsemänneksi parasmaineisin yritys. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä, kodintekstiilimme ovat ihmisten mielestä halutuimpia ja kehitämme jatkuvasti uusia sekä innovatiivisia asioita. Joku sanoisi, että nojatkaa taaksepäin ja antakaa tuotteen itse myydä itsensä. Haluamme, että olet kuten me ja uskot, että aina ja joka päivä pitää myydä, aina pitää kehittyä ja aina pitää miettiä asioita uudelleen.

Mikko siirtyi toimitusjohtajaksemme ja nyt me haluamme osaksi johtoryhmäämme Suomen (tunne)älykkäimmän, kunnianhimoisimman ja tulosorientointuneimman myyntijohtajan Mikon vanhoihin kenkiin.  Vastaat meillä kaikista myyntikanavistamme ja päätehtäväsi on pitää Mirkan, Lauran, Mikon ja koko vähittäiskaupan tiimimme kanssa huoli siitä, että tuloslaskelman ylin rivi pysyy kunnossa.

Meille valinnassamme painaa eniten:

  • Kyky johtaa myyntiä ihmisten kautta
  • Näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta
  • Kuluttajaliiketoiminnan osaaminen
  • Vähittäiskaupan ja yritysmyynnin osaaminen
  • Ymmärrys lisenssiliiketoiminnasta

Olemme tänä vuonna yli kaksinkertaistaneet verkkokaupan myynnin, luomme uudenlaista myymäläverkostoa ja tuomme uusia tuotekategorioita markkinoille. Toimintamallimme on muutoksessa, ja sinulla on mahdollisuus päästä omalla työpanoksella vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan.

Mikäli koet, että voisimme olla sinulle täydellinen työnantaja ja sinä meille täydellinen lisä, emme malta odottaa, että laitat meille hakemuksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 20.12.2020 mennessä oheisen linkin kautta, ja kerro miksi juuri sinä olisit täydellinen valinta meille. 

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai meistä, voit soittaa suoraan Mikolle (toimitusjohtaja) ke 2.12. klo 13-14 tai 14.12. klo 15-16 puh. 050 4833876.