(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Dynniq/YSP Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Etsimme

Myyntijohtajaa

Liikenteen automaatio- ja palvelumyyntiin (YSP Oy)

Yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus erilaisten automaatio-, liikenteenohjaus- ja valvontajärjestelmien toteutuksesta sekä järjestelmien huolto- ja ylläpitotoiminnasta. Olemme johtava liikenteenhallinnan automaatio- ja ohjelmistoratkaisuiden toimittaja Suomessa ja toteutamme myös automaatioratkaisuja erilaisiin prosessiteollisuuden laitoksiin. Asiakkaamme ovat pääosin julkisen sektorin toimijoita, mutta haluamme kasvattaa liiketoimintaamme teollisuuden automaatioratkaisuissa sekä tietoliikenteen ja palveluiden ohjelmistoratkaisuissa.

Etsimme YSP Oy:lle kokenutta sähkö/automaatiotekniikan ammattilaista johtamaan yksikön projekti- ja palvelumyyntiä. Olet aktiivisesti yhteydessä teollisuuden ja liikenteen loppuasiakkaisiin sekä suunnittelutoimistoihin. Kasvatat myyntiä luomalla uusia kokonaisratkaisumahdollisuuksia uusien asiakkaiden tarpeisiin. Työskentelet nykyisten asiakkaiden kanssa etsien mahdollisuuksia suunnitella uusia ja modernisoida olemassa olevia järjestelmiä.

Nautit myynnistä ja kaupan voittamisesta, sinulla on positiivinen asenne, haluat oppia uutta, olet tiimipelaaja, sinulla on hyvät johtamistaidot ja olet asiakasratkaisukeskeinen. Sinulla on vahva kokemus teollisuuden, kuntapuolen tai liikenteen automaatiojärjestelmäkokonaisuuksien myynnistä tai jopa niiden suunnittelusta ja johtamisesta. Arvostamme aktiivista, innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta sekä tuloksentekokykyä. Sinulla on johtamiskokemusta ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän ja mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin. Olet osa Dynniq Suomen johtoryhmää ja kasvatat yhteistyössä Dynniq Suomen muidenkin liiketoimintojen kanssa heidän myyntiään (Liikennevaloratkaisut, Liikenteen sähköurakointi). Työpisteesi voi olla eteläisessä tai keskisessä Suomessa sujuvien liikenneyhteyksien päässä asiakkaistamme ja toimipisteistämme.

Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään viimeistään 15.11.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com. Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Pekka Koskinen +358 40 6474222 tai HR Business Partner Anneli Björk, +358 50 5262660.