(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Tevella Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020
Tevella Oy
Tevella  Oy – Opi kanssamme Tevella mahdollistaa kehittyneet oppimisympäristöt suomalaisessa koulutusjärjestelmässä. Yrityksen ydintoiminnan muodostavat muun muassa laadukkaat oppimis- ja kasvuympäristöjen kalusteet sekä leikki-, liikunta-, oppimis- ja opetusvälineet. Tevella on vuonna 1984 perustettu kotimainen perheyritys. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 12,5 miljoonaa euroa. Tevella toimii uusissa energiatehokkaissa, ympäristöystävällisissä ja nykyaikaisissa toimitiloissa Tampereen Sarankulmassa.

 

Kasvuhakuinen yhtiömme etsii nyt kapteenikseen Pirkanmaalle

Myyntijohtajaa

 

Työtehtävät

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa organisaatiomme kaipaa kehittyäkseen kasvuhakuista myynnin vetäjää. Tehtävässä tulet johtamaan myyntitiimiämme, johon kuuluu avainasiakas- ja tarjouspäälliköitä. Tiimi raportoi toimitusjohtajalle. Vahvistat uusasiakashankintaprosessiamme ohjaamalla ja kannustamalla, huolehdit sopimuskokonaisuuksistamme ja varmistat, että olemme asiakkaidemme ykkösvalinta tarjouskilpailuissa.

Vastuullasi on myös tehdä vahvaa vaikuttajayhteistyötä kohderyhmäasiakkaillemme, toimit aktiivisesti yhteistyössä kannaltamme tärkeiden sidosryhmien, kuten arkkitehtien ja koulutussektorin johtohenkilöiden, kanssa. Johdat vasta hankkimamme CRM-järjestelmän käyttöönottoa lisäten suunnitelmallisuutta ja jatkuvuutta myynnin kehittämisessämme. 

Työskentelet tavoitteellisesti, vastuullisesti ja ratkaisukeskeisesti oman vastuualueesi johtajana. Olet kannustava ja motivoiva. Osaat huomioida yksilöllisiä tarpeita, vuorovaikutustaitosi ovat erinomaisella tasolla.

Edellytykset

Sinulla on aiempaa kokemusta nykyaikaisen myynnin vetäjänä toimimisesta. Julkinen sektori on asiakaskuntana sinulle entuudestaan tuttu ja sinulla on alalta aiempaa kokemusta kalustamisen tai varustamisen tuotealueista.

Henkilönä olet innovatiivinen ja asioita reippaalla otteella edistävä. Olet tavoitteellinen ja myynnin seuranta ja motivointi ovat sinulle tuttuja. Osaat ratkaista asiakkaidemme kompleksisetkin ongelmat ja toimit erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sujuvasti.

Tartu mahdollisuuteen

Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään päiväkotien ja koulujen kautta oppimisen tulevaisuutta. Roolissasi sinulla on vedettävänäsi upea joukko oman alansa motivoituneita asiantuntijoita. Työtä meillä tehdään yhteen hiileen puhaltamalla huumoria unohtamatta. Tevellan pääkonttori ja varasto sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa.

Tule mukaan vahvistamaan Tevellan asemaa Suomen johtavana päiväkotien ja koulujen kalustajana ja varustajana! Tutustu meihin ja toimintaamme osoitteessa www.tevella.fi. 

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eezy Personnel, Johanna Ahola p. 0400 739 308 tai sähköpostilla osoitteessa johanna.ahola@eezy.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen verkkosivujen www.eezypersonnel.fi kautta 26.10.2020 mennessä.


Sijainti: Pihkanokankatu 6, Tampere