(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme nyt 

MYYNTIJOHTAJAA (SALES DIRECTOR) 

Helsinkiin johtamaan yksityisen puolen (private sector) uusmyynnin myyntitiimiä.

Tehtävässä vastaat myyntitavoitteiden saavuttamisesta, suunnittelusta, budjetoinnista ja asiakastyytyväisyydestä. Osallistut myyntihankkeiden kannattavuuden arviointiin sekä asiakkuuksien ja tarjouksiin liittyvien kumppaneiden sitouttamiseen ja yhdessä tekemiseen. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa sekä sen haasteet ja riskit. Myyntitiimisi vetäjänä asetat tavoitteet ja seuraat niiden saavuttamista sekä toteutat tarvittavia kehittämistoimenpiteitä. Vastaat myös myyntitiimisi aktiivisesta tukemisesta ja valmentamisesta sekä osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä markkinoinnin, viestinnän, myynnin tuen (presales) ja liiketoimintayksiköiden kanssa myyntitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • riittävää kokemusta ja onnistunutta näyttöä tulosvastuullisesta myyntityöstä sekä vaativien yritysasiakassuhteiden hoitamisesta 
  • aitoa kiinnostusta asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen 
  • ERP:n, CRM:n, analytiikan, integraatioiden, APIen, ohjelmistopohjaisten ja digitaalisten ratkaisujen ymmärrystä 
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • coaching-tyyppisiä esimies- tai johtamistaitoja 
  • asiakas- ja ratkaisukeskeistä, positiivista asennetta sekä joustavuutta ja proaktiivisuutta 
  • olemassa olevia verkostoja asiakkaissa ja kumppaneissa 
  • erinomaisia neuvottelu- ja kommunikointitaitoja niin suomeksi kuin englanniksi 
  • matkustusvalmiutta 

Miksi Digia?

Meillä saat tilaisuuden luoda menestyksesi kasvavassa liiketoiminnassa, ammattimaisen myyntitiimin tuen ja monipuolisen tehtäväkentän. Toimit vastuullisessa avainroolissa, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi, esimerkillä ja näkemyksellisyydelläsi Digian kannattavaan kasvuun ja pääset mukaan rakentamaan asiakkaillemme sujuvampaa digiarkea. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan bonusmallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt.

Hae 26.10.2020 mennessä! Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Vice President, Sales and Marketing, Ari Rikkilä numerosta 050 408 6229  perjantaina 16.10. klo 10-11 tai perjantaina 23.10. klo 14-15.