(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Onko sinulla vankkaa kokemusta ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille? Innostutko myynnin, myyntiprosessien ja myynnin työkalujen kehittämisestä? Loistavaa, jatka lukemista sillä saatat olla juuri sitä mitä etsimme!

Haemme Myyntijohtajaa digipainoitteiseen mainostoimistoon Helsinkiin vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mainostoimiston palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa uusien verkkosivustojen luominen, brändisuunnittelu ja digimarkkinointi.

Myyntijohtajan tehtävässä tulosvastuullasi on yrityksen myyntitoiminnot. Työnkuvaasi kuuluu B2B-myynti sekä myynnin ja myynnin työkalujen kehittäminen. Kehität myyntiprosesseja ja asiakassuhteita vastaamaan asiakaskunnan tarpeita ja myynnille asetettuja tavoitteita. Luot myynnille käytännöt ja toimintamallit, kohti systemaattista ja laadukasta B2B-myyntiä. Osallistut vahvasti myös yhtiön palveluiden tuotteistamiseen sekä markkinointiviestin rakentamiseen. Yksi myyntijohtajalle tulevista tärkeistä projekteista on yritykselle sopivan CRM-järjestelmän tuominen osaksi organisaation päivittäistä tekemistä.

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä, erityisesti digi-tai mainosalalta. Olet kartoittanut kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä eri toimialojen parissa ja olet ollut myös mukana julkisissa tarjouskilpailuissa. Osaat analysoida ja priorisoida myynnin tekemistä ja johdat omalla esimerkilläsi tuloksellisesti myynnin tekemistä. Olet innostava ja innovatiivinen myynnin kehittäjä.
Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta määrätietoisuutta, tuloshakuisuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulla on vahvat neuvottelu-, ja vuorovaikutustaidot sekä jämäkkä ja täsmällinen ote työhön. Olet järjestelmällinen ja saatat sovitut projektit loppuun. Vaikka sinulla ei ole tässä tehtävässä suoria alaisia, katsomme kuitenkin eduksi kokemuksen esimiestehtävistä.

Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta toteuttaa ja kehittää myyntiä ja myynnin prosesseja innostavassa työyhteisössä. Työtavat ovat hyvin joustavat ja saat suunnitella itse kalenterisi. Pääset itse vaikuttamaan palkkamalliin. Tukenasi sinulla on yrityksen johtoryhmä, jonka kanssa pääset ideoimaan ja viemään asioita eteenpäin johtoryhmän jäsenenä.

Kiinnostuitko? Hyppää rohkeasti matkaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveesi kera viimeistään 28.9 alla olevan linkin kautta. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa. Valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakkaallemme. Lisätietoja tehtävästä saat Personalhusetin konsultilta Monia Pölläseltä puhelimitse perjantaina 18.9 klo 14.00-16.00 ja keskiviikkona 23.9 klo 12-14.00, 050 592 8816 tai sähköpostitse monia.pollanen@personalhuset.fi. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä