(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Hei sinä myynnin ammattilainen! Asiakasyrityksemme Costella Oy etsii myyntijohtajaa vahvistukseksi tiimiinsä.

Costella Oy on vuodesta 1994 vakaasti toiminut korjausrakentamiseen, talotekniikkaan ja lämpöpumpputekniikkaan erikoistunut yritys. Asiakkaina heillä on niin kotitaloudet kuin julkinen sektorikin. Kymenlaakson alueella he ovat johtava urakoitsija kotien kunnostajana, sekä vaativia erikoistöitä Costella suorittaa myös muualla Suomessa sekä ulkomailla. Lämmitysjärjestelmiensä jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi he haluavat nyt tiimiinsä sinut, joka haluat päästä edistämään kasvua omalla toiminnallasi.

Myyntijohtajana työpäivääsi kuuluu suhteiden ylläpito päämiehen kanssa, myynnin suunnittelu budjetoinnista alkaen, sekä koko lämpömyyntipaletin myyntijohtajuus. Koska asiakkaita on ympäri maailman, englannin kieli on olennainen osa päivääsi. Sinun tehtäviisi kuuluu myös tarjousten tekoa, sekä esimies työskentelyä. Tavalliseen työpäivääsi kuuluu puhelin olennaisena osana, sekä joitakin kertoja vuodessa käyt työmatkoilla ulkomailla. Tässä tehtävässä työsi on monipuolista ja pystyt itse vaikuttamaan työpäiviesi kulkuun.

Sinä olet asiakaspalvelutaitoinen ja monipuolisesta työstä innostuva tekijä, jolle myyntihenkisyys ja tuloshakuisuus ovat olennainen osa työskentelyä. Olet esimerkilläsi johtava tiimipelaaja, jolle työ on muutakin kuin vain lukuja. Hallitset tietotekniikan, eivätkä kirjalliset tuotokset tuota sinulle päänvaivaa. Energia-ala on sinulle tuttua, ja omaat myyntityöstä jo useamman vuoden kokemusta. Olet yhteistyökykyinen ja aktiivinen, ja pyrit parhaaseen mahdolliseen tulokseen työssäsi. Tulosten saavuttaminen toimii sinulle motivaattorina, ja tuloksillasi pystytkin vaikuttamaan palkkaasi.

Työsi ei ole paikkaan sidottu, mutta olet valmis käymään Kouvolassa aina tarpeen vaatiessa. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta olet valmis tekemään töitä tarvittaessa myös viikonloppuisin. Tässä työssä saat tarvittaessa auton käyttöösi, sekä henkilöstöetuna kattavan ja laajan terveydenhuollon. Tehtävää varten saat perehdytyksen, joten ei haittaa, jos et ole vielä valmis alan tietäjä. Työ on vakituinen koeajan jälkeen.

Jos koet olevasi oikea ihminen johtamaan myyntitiimiä ja tuomaan oman panoksesi yrityksen kasvun tueksi, niin laitathan hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa heti tulemaan verkkosivujemme kautta. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Miia Vesaselta, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.