(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Huoneistokeskus uudistuu ja kasvattaa markkinaosuuttaan pääkaupunkiseudulla. Haemme nyt rohkeaa ja menestyksennälkäistä

MYYNTIJOHTAJAA

Kanta-Helsinkiin kehittämään myyntiämme ja kannustamaan tiimiämme huipputuloksiin. Oletko se sinä?

Etsimme joukkoomme kokenutta ja energistä myynnin vetäjää, joka haluaa olla mukana uudistuvassa Huoneistokeskuksessa. Johdat omalla innostavalla esimerkilläsi tiimiäsi ja saat tiimisi parhaat puolet esiin.

Tehtävässäsi johdat, ohjaat, valmennat ja kannustat tehokasta myyntitiimiämme. Teet itsekin välitystoimintaa, jota voit olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Vastaat toiminta-alueesi tavoitteiden täyttymisestä ja markkinaosuuden kasvattamisesta Kanta-Helsingissä yhdessä tiimisi kanssa.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntitiimin vetämisestä ja olet saanut erinomaista palautetta työstäsi. Sinulla on kykyä ajatella asioita uudella tavalla sekä palavaa halua motivoivaan ja kannustavaan esimiestyöhön. Sinulta löytyy myös työtä pelkäämätöntä voittaja-asennetta ja olet tehokkaasti verkostoitunut. Tulet mieluiten kiinteistönvälitykseen tai rakennuttamiseen liittyvältä toimialalta ja olet suorittanut LKV-tutkinnon. Työotteesi on järjestelmällinen. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallin avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat energinen ja kannustava tiimisi sekä konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin.

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen myynnin johtamisen parissa osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Eija Miehola, p.  0500 443 229.

Hae tehtävää 1.3.2020 mennessä tästä linkistä. Haethan mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.