(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sinut innostumaan? Palatko halusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi?

Haemme nyt rohkeaa ja menestyksen nälkäistä

MYYNTIJOHTAJAA

Kouvolaan kehittämään myyntiämme ja kannustamaan ammattitaitoista tiimiämme huipputuloksiin. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Olet energinen myynnin vetäjä, joka haluaa olla mukana uudistuvassa Huoneistokeskuksessa. Johdat omalla innostavalla esimerkilläsi tiimiäsi ja saat tiimisi parhaat puolet esiin.

Tehtävässäsi vastaat toimistosi tavoitteiden täyttymisestä ja markkinaosuuden kasvattamisesta Kouvolan alueella yhdessä tehokkaan tiimisi kanssa. Ohjaat, valmennat ja kannustat myyntitiimiäsi huippusuorituksiin. Teet itsekin välitystoimintaa, jotta voit olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntitiimin vetämisestä ja olet saanut erinomaista palautetta työstäsi. Sinulla on kykyä ajatella asioita uudella tavalla sekä palavaa halua motivoivaan ja kannustavaan esimiestyöhön. Sinulta löytyy työtä pelkäämätöntä voittaja-asennetta ja olet tehokkaasti verkostoitunut. Tulet mieluiten kiinteistönvälitykseen tai rakennuttamiseen liittyvältä toimialalta ja olet mahdollisesti jo suorittanut LKV-tutkinnon. Työotteesi on järjestelmällinen. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja osaat hyödyntää niitä luontevasti toimistosi markkinoinnissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallimme avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat esimiehesi lisäksi menestyvä tiimisi, konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut sekä ammattitaitoinen sihteeripoolimme. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin.

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen myynnin johtamisen parissa osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään! Haethan viimeistään 9.2. mennessä osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?e5c91042 . Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003.