(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
OP Koti Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Uudistuva OP Koti Suur-Savo auttaa tekemään asumisen unelmista totta. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. OP Koti tuntee Etelä-Savon. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Kiinteistöjen lisäksi välitämme vuokra-asuntoja. Meillä on töissä 20 kiinteistönvälityksen ammattilaista ja tahdomme kasvaa vielä suuremmaksi!

 

Löytyykö sinulta paloa toimia myynnin esimiehenä ja sparraajana? Saatat olla etsimämme

MYYNTIJOHTAJA

Myyntijohtajana vastaat OP Koti Suur-Savon myynnin johtamisesta sekä OP Kodin aktiivisesta kehittämisestä ja kannattavuudesta. Tärkeimpiä tehtäviäsi on tukea osaavaa tiimiäsi ja mahdollistaa heidän jatkuva kehittymisensä. Teet myös tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä OP Kodin ja omistajapankin välillä sekä varmistat, että olemme alan edelläkävijä myös tulevaisuudessa. Tehtävässä liikut koko Etelä-Savon toiminta-alueellamme, ja tukikohtasi sijaitsee Mikkelissä.

Sinusta

Odotamme sinulta valmentavaa ja innostavaa otetta esimiestyöhön. Seuraat toimialan muutoksia ja olet kiinnostunut myyntityön ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Olet ulospäinsuuntautunut ja sinulle on luontevaa verkostoitua ja tehdä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimijoiden kanssa. Työskentelet kohti tuloksia sinnikkäästi ja nautit onnistumisista.

Toimialamme tuntemus on eduksesi ja takataskustasi löytyykin LKV-tutkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestymiseen ja itsesi kehittämiseen. Tukenasi on innostava OP Kodin ja Osuuspankin työyhteisö ja koko OP Ryhmän osaaminen ja verkosto. Kannustavan palkkauksen lisäksi tarjoamme luonnollisesti OP Ryhmän erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään Maija Skön, puh. 0405643008.

Hae tehtävää viipymättä, mutta kuitenkin 11.2. mennessä osoitteessa op-careers.fi. Odotamme ansioluetteloasi ja hakemustasi, ja haluamme kuulla, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!

 

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP Ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.