(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Oy Neurosonic Finland Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Uusi myyntijohtaja rekrytoidaan kiihdyttämään yrityksen kannattavaa kasvua ja erityisesti kansainvälistä vientimyyntiä.

Nykyisin yrityksen lähes 10 hengen tiimi myy, joko osana toimenkuvaansa tai pääasianaan, Neurosonic -tuotteita. Suomessa toimii neljä päätoimista myyjää sekä markkinointipäällikkö.

Valitun uuden henkilön tehtäviin kuuluvat uusien jälleenmyyjien etsiminen omille tuotteille, teknologiamyyntikumppanien etsiminen ja nykyisten sekä varsinkin uusien myyntikanavien kehittäminen.

Myyntijohtaja on avainhenkilö yrityksen hyvähenkisessä ja hyvin virkeässä organisaatiossa. Hän raportoi toimitusjohtaja Simo Pahkamaalle.

Tavoiteprofiili

Myyntijohtajalta odotetaan vahvaa kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä, liiketoiminnan ripeästä kasvattamisesta ja jakelukanavien oma-aloitteisesta rakentamisesta, erityisesti kansainvälisesti.

Toimessa menestyvällä henkilöllä tulee olla aito kiinnostus ja halu ymmärtää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja Neurosonic-teknologiaa sekä toteuttaa yhtiön asiakaslähtöistä palvelufilosofiaa.

Eduksi katsotaan kokemus hyvinvointi-, terveysteknologia- ja/tai huonekalualalta, riittävät esimies- ja johtajavalmiudet sekä kyky ottaa vastuuta laajoista kokonaisuuksista.

 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Neurosonicin toimitusjohtaja Simo Pahkamaa, puh. 045 844 8863, 20.01. klo 11-14. ja 21.01. klo 13-16.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 23.1.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@norilo.fi