(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Energiatoimiala on isossa murroksessa, jota vauhdittavat ilmastonmuutos, digitalisaatio, älykkäät energiapalvelut sekä asiakkaan uudet tarpeet. Me Tampereen Sähkölaitoksella haluamme olla edelläkävijä myös tulevaisuudessa ja varmistaa paikkamme Suomen suurimpien toimijoiden joukossa.

Etsimme kehityshenkistä ja näkemyksellistä

MYYNTIJOHTAJAA

johtamaan ja uudistamaan myyntiämme ja markkinointiamme kilpailukykymme vahvistamiseksi.

Sinulla on intohimoa ja taitoa myynnin strategiseen johtamiseen sekä osaamista digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta. Olet laajojen kokonaisuuksien hahmottaja, jolla on kykyä omaksua Tampereen Sähkölaitoksen liiketoimintaa, markkinaa ja asiakkaidemme muuttuvaa palvelutarvetta. Sinulle on tuttua palveluiden ja asiakaskokemuksen johtaminen. Kokeilet rohkeasti erilaisia lähestymistapoja, tunnet nykyaikaiset myynnin ja markkinoinnin alustat ja osaat johtaa ja kehittää niitä yhtenä kokonaisuutena. Rakennat kilpailuetua pitkällä tähtäimellä. Sinulla on aktiivinen rooli ansainta- ja liiketoimintamallien uudistamisessa.

Esimiehenä olet tavoitteellinen, vastuullinen ja innostava ihmisten johtaja, joka ei hätkähdä haasteita. Olet valmis jakamaan osaamistasi tiimillesi arjessa unohtamatta pitkän tähtäimen suunnittelutyötä. Yhdistät ihmiset yhteisten tavoitteiden taakse ja olet johtamisotteeltasi kuunteleva ja valmentava, mutta tarvittaessa myös rakentavan jämäkkä. Ennen kaikkea sinulla on näyttöä siitä, että saat tuloksia aikaan. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen - toivottavasti tämä toimintamme ydin on myös osa sinun arvomaailmaasi.

Onko sinulla intohimoa myynnin ja markkinoinnin johtamiseen? – Haluatko parantaa maailmaa? Odotamme innolla hakemustasi ja perusteluita siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö luotsaamaan Tampereen Sähkölaitoksen myyntiä 2020-luvulla. Hae tehtävää 29.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi/ura. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointiyhteistyökumppanimme Kristiina Lehmus, puh. 050 396 4686 sekä 21.1. klo 14–16 ja 28.1. klo 9–12. Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Jussi Laitinen, puh. 050 542 8362.