(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Lojer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Etsimme Sastamalaan kansainvälistä kokemusta omaavaa

Myyntijohtajaa, Partner sales

Vastaat Lojer Groupin kansainvälisen ja kasvavan jakeluverkoston kehittämisestä ja johtamisesta. Sinulla on osaava kuuden hengen tiimi johdettavana. Kykenet jalkauttamaan yhtiön strategiaa oman tiimisi sekä jälleenmyyjien suuntaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Omaat hyvää kokemusta teollisuustuotteiden myynnistä B-to-B asiakkaille kansainvälisessä ympäristössä. Olet myös hankkinut kokemusta jakelukanavien kehittämisestä ja johtamisesta. Sinulla on esimieskokemusta ja Medical-liiketoiminnan kokemuksesta on tässä tehtävässä etua. Asiakastapaamiset ja -kommunikaatio sekä neuvottelut ovat sinulle tuttua kauraa. Olet laatinut tarjouksia ja sopimuksia näihin tilanteisiin liittyen englannin kielellä.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt hyvin verkostoitumaan eri kulttuureista tulevien jälleenmyyjien kanssa. Tehtävässä on pääosin matkustusta ulkomaille eli matkustusvalmiutesi pitää olla hyvä.

Odotamme, että olet määrätietoinen toiminnassasi ja pystyt viemään asioita päätyyn, tarvittaessa onnistuu delegointikin. Olet helposti lähestyttävä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Johdat esimerkillä ja päätöksentekokykysi on hyvä.

Tehtävän nykyinen haltija on jäämässä eläkkeelle ja tässä tehtävässä on tarkoitus tehdä hyvä perehdytys. Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi suomalaista vakavaraista kasvuyritystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Group, henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. (03) 3138 0488. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 6.1.2020 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.