(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Kärkimedia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2019

Haemme tuloshakuista ja energistä

MYYNTIJOHTAJAA

Pitkäaikaisen myyntijohtajamme siirtyessä uusiin kuvioihin etsimme joukkoomme innostunutta ja kunnianhimoista ammattilaista luotsaamaan myyntiämme.

TINKIMÄTÖN SUORITUS, TAHTO UUDISTUA JA TEKEMISEN ILO!
Jos nämä Kärkimedian arvot ohjaavat myös sinun toimintaasi, voit olla etsimämme henkilö.

Tehtäväsi on johtaa ja kehittää Kärkimedian myyntitoimintaa ja myynnin asiakaspalvelua entistä korkeammalle tasolle. Vastaat myynti- ja asiakaspalvelutiimin tuloksellisuudesta, toiminnan laadusta ja tavoitteiden täyttymisestä. Kehität asiakassuhteita ja uusasiakashankintaa yhdessä tiimisi kanssa ja olet aktiivisesti myös itse mukana myyntityössä. Huolehdit tiimiläistesi osaamisen kehittymisestä ja sparraat heitä työssään. Tehtäviisi kuuluu myös osallistua Kärkimedian tuotekehitykseen asiakkaan tarpeiden ja myynnin näkökulmaa painottaen. Olet merkittävässä roolissa yhteistyössä niin asiakkaisiin, media- ja mainostoimistoihin kuin Kärkimedian osakaslehtiin päin. Johtoryhmän jäsenenä tuot oman vankan osaamisesi ja panoksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Odotamme, että sinulla on intohimoinen ja systemaattinen ote myyntiin sekä näyttöjä tuloksellisesta myynnin johtamisesta. Osaat luoda ja viestiä myynnin strategiset linjaukset ja toiminnan tavoitteet ja pidät huolta, että ne toteutuvat. Sinulla on näkemystä ja kokemusta tehokkaista myynnin prosesseista ja vahva halu ja taito viedä asiat käytäntöön. Positiivisella energiallasi ohjaat myös tiimisi virettä, saat ihmiset mukaan ja luot hyvää fiilistä. Sinulla on loistavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot – kuuntelet ja kommunikoit, viestit ja vakuutat.

Media- ja markkinointialan tuntemus on etu, mutta tärkeintä on asiakaslähtöinen ja aktiivinen ote sekä luonteva kyky verkostoitua.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän Suomen suurimman mainosmedian ja merkittävimpien mainostajien parissa. Pääset työskentelemään ammattitaitoisen ja kokeneen myynti- ja asiakaspalvelutiimin kanssa osana Kärkimedian mukavaa porukkaa, jossa tekemisen ilo näkyy! Työ on haastavaa mutta antoisaa, sillä työn- ja onnistumisen ilon lisäksi pääset nauttimaan tuloksiisi perustuvasta kilpailukykyisestä palkasta ja hyvistä henkilöstöeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tom Jungell, puh: 050-549 8180, ma 18.11. klo 9 - 10 ja 13 - 15 sekä to 21.11. klo 13 - 15.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 2.12. osoitteeseen rekry@karkimedia.fi