(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme elämänturvaajien joukkoomme myyntijohtajaa LähiTapiola Savo-Karjalan alueyhtiöön vastaamaan yrittäjäasiakkaiden hankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Tehtävässäsi toimit uusasiakkaiden hankintaan keskittyvän myyntitiimin esimiehenä huolehtien tiimisi tuloksellisuudesta, osaamisen kehittymisestä ja uudistusten läpiviennistä. Lisäksi vastaat toiminnan kehittämisestä ja tiimisi huippufiiliksestä. Tehtävässäsi työskentelet tiimiläistesi kanssa valmentaen ja sparraten heitä sekä osallistut itsekin aktiivisesti myyntityöhön. Vastuullasi on toimia tiimin suunnannäyttäjänä ja luoda parhaat mahdolliset edellytykset tuloksekkaalle työlle.

Odotamme sinulta

  • Rohkeutta, kunnianhimoa ja ennakkoluulotonta asennetta
  • Intohimoa myyntiin ja myyntiprosessien kehittämiseen
  • Valmentavaa ja innostavaa työskentelyotetta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tuloshakuisuutta

Aikaisempi kokemus vakuutusalalta sekä näytöt tuloksellisista myynnin esimiestehtävistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään mielenkiintoisten, haastavien ja palkitsevien tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja omaa ammattitaitoasi. Saat ympärillesi dynaamisen ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden menestyä ja näyttää osaamisesi. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Tuomas Sinkko, puh. 0400 276394 (ma 4.11 klo 10.00-12.00 ja ma 11.11 klo 13.00-15.00) / tuomas.sinkko@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 15.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!