(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
FC TPS Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Oletko energinen, esimerkillä johtava ja innostava myynnin esimies tai sellaiseksi haluava? Tsemppaatko tiimistäsi esiin vahvuudet?  Onnistuuko tiimisi saavuttamaan huipputuloksia?  

Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö FC TPS:n avainpaikalle myynnin johtajaksi.

Myyntijohtajana

tehtävänäsi on vahvistaa myynnin prosesseja sekä johtaa myyntityötä systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Koska johdat myös esimerkillä, teet itsekin myyntityötä ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Olet siis vastuussa sekä strategisesta että operatiivisesta johtamisesta. Ennen kaikkea olet ihmisten johtaja, jonka tehtävä on rakentaa voittava myyntiorganisaatio ja saada se syttymään huipputuloksiin.

Toivomme kokemusta tuloksellisesta ja menestyksekkäästä myyntityöstä sekä myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Ymmärrät tämän päivän myynnin lainalaisuudet ja osaat käyttää nykyaikaisia myynnin työkaluja. Sinulla on hyvät verkostot ja kyky luoda luontevasti uusia. Toimit tavoitteellisesti myös paineen alla. Olet persoonana tsemppaava ja innostava, sinulla on kykyä ajatella asioita uudella tavalla sekä palavaa halua motivoivaan ja kannustavaan esimiestyöhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän, ainutlaatuisen, tunnetun ja perinteikkään brändin tuomat mahdollisuudet, sekä vapauden uudistaa myynnin prosesseja sopivaksi katsomallasi tavalla. Tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat energinen ja nuorekas toimistomme mustavalkoisen sydämen omaava tiimi.

Jos sydämesi sykkii urheilulle ja älysi kaipaa liiketoiminnallisia haasteita, olet etsimämme johtaja.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo. Hannelen tavoitat numerosta 0400 714 113.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 13.10.2019 mennessä.