(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIJOHTAJA
Finnprofiles Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Johdat myyntiorganisaatiota ja kehität markkinointia, uusia jakelutieratkaisuja sekä merkittäviä b-to-b –asiakkuuksia alansa johtavien teollisuusyritysten kanssa. Vienti ja kotimaan myynti ovat molemmat keskeisessä roolissa.

Vastaat koko yhtiön myynnistä ja markkinoinnista sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Johdat myyntiorganisaatiota ja kehität markkinointia, uusia jakelutieratkaisuja sekä merkittäviä b-to-b -asiakkuuksia. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

Odotamme sinulta teknistä tai kaupallista koulutustaustaa (DI, KTM...) sekä kokemusta esim. kansainvälisillä markkinoilla toimivan teknologiateollisuusyrityksen viennin avaintehtävistä. Osaat menestyksellisesti johtaa myyntiorganisaatiota ja kehittää liiketoimintaa sekä merkittäviä avainasiakkuuksia pitkäjänteisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 17.9. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14436. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja Finnprofilesin toimitusjohtaja Jukka Mäki-Lahna, puh. 0400 768 099.