(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme nyt rohkeaa ja menestyksennälkäistä

MYYNTIJOHTAJAA

Turkuun kehittämään myyntiämme ja kannustamaan tiimiämme huipputuloksiin. Oletko se sinä?

Etsimme joukkoomme kokenutta ja energistä myynnin vetäjää, joka haluaa olla mukana uudistuvassa Huoneistokeskuksessa. Johdat omalla innostavalla esimerkilläsi ammattitaitoista tiimiäsi ja saat tiimisi parhaat puolet esiin. 

Tehtävässäsi vastaat toimistosi tavoitteiden täyttymisestä ja markkinaosuuden kasvattamisesta Turussa yhdessä tehokkaan tiimisi kanssa. Ohjaat, valmennat ja kannustat myyntitiimiäsi huippusuorituksiin. Teet itsekin välitystoimintaa, jotta voit olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Tehtävässäsi sinua tukee kolme rautaisella ammattitaidolla varustettua tiiminvetäjää, jotka vastaavat operatiivisesta toiminnasta yksikössäsi. 

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntitiimin vetämisestä ja olet saanut erinomaista palautetta työstäsi. Sinulla on kykyä ajatella asioita uudella tavalla sekä palavaa halua motivoivaan ja kannustavaan esimiestyöhön. Sinulta löytyy työtä pelkäämätöntä voittaja-asennetta ja olet tehokkaasti verkostoitunut. Tulet mieluiten kiinteistönvälitykseen tai rakennuttamiseen liittyvältä toimialalta ja olet mahdollisesti jo suorittanut LKV-tutkinnon. Arvostamme myös tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työotteesi on järjestelmällinen. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja osaat hyödyntää niitä luontevasti toimistosi markkinoinnissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallin avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat energinen ja nuorekas 20 hengen toimistosi sekä konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin. 

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen myynnin johtamisen parissa osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pirkko Paatelo, p. 0400 523 500.

Hae tehtävää 18.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b3a9e618. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.