(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Teknocalor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Olemme vahvassa kasvu- ja kehitysvaiheessa, yhtiössä on tänä keväänä tapahtunut sukupolvenvaihdos ja uudistamme samanaikaisesti myyntiorganisaatiotamme ja sen toimintaa. Etsimmekin nyt uuteen tehtävään

kiinteistö-/talotekniikan myyntikanavia tuntevaa

MYYNTIJOHTAJAA

Myyntijohtajana vastaat yrityksemme koko myyntiliiketoiminnasta ja johdat 12 hengen myyntiorganisaatiotamme. Olemme siirtymässä tuoteryhmäpohjaisesta organisaatiosta uuteen myyntiprosessiin pohjautuvaan organisaatiomalliin, missä myyntiä johdetaan kahden eri myyntikanavan: ratkaisu- ja varastomyynnin kautta. Vastaat myyntistrategiamme laatimisesta ja toteuttamisesta sekä myynnin kehittämisestä ja myyntivolyymimme kasvattamisesta: keskeisinä tavoitteinasi mm. asiakaskokemuksen ja palveluliiketoiminnan vahvistaminen. Kuulut yhtiömme johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme Sinulta jo vankkaa kokemusta myynnin esimies-/johtotehtävistä teknisen myynnin parista: mieluiten kiinteistö-/talotekniikan toimialalta esim. LVI-, automaatio- tai energiaratkaisujen parista. Ymmärrät hyvin myös projektimyynnin ja myynnin digitalisoitumisesta asettamia haasteita. Sinulla on hyvä teknillinen, vähintään insinööritasoinen tekninen koulutus tai kaupallisesti koulutettuna olet hankkinut teknisen osaamisesi työhistoriasi kautta.

Sinulla on vahvat myyntijohtamisen taidot ja näytöt, esimiehenä olet muutoksiin innostava ja tiimiäsi energisoiva ja kykenet kehittämään myyntitoimintoja ja -organisaatiota. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja hyvät yhteistyötaidot toimia koko muun organisaatiomme kanssa.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 12.8.2019 mennessä. Haastattelut järjestetään heti kesälomien jälkeen elokuussa hakuajan päätyttyä.