(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Monidor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tahdotko vastuullisen paikan myynnin- ja asiakkuushoidon tehtävissä? Haluatko päästä isommille pelikentille – tekemään kansainvälistä myyntiä? Onko terveysteknologia lähellä sydäntäsi ja löytyykö sinulta toimialatuntemusta lääkinnällisten laitteiden myynnistä? Tässä voi olla mahdollisuutesi!

Haemme terveysteknologia-alan asiakkaallemme Monidorille Myyntijohtajaa vastaamaan ja kehittämään yrityksen myyntiä.

Tehtävässä otat vastuullesi organisaation tuloksekkaan myynnin tekemisen ja olet suunnannäyttäjä yrityksen tulevaisuuden myynnin sekä markkinoinnin rakentamisessa. Osallistut itse myynnin tekemiseen erityisesti keskittyen jakelukanavien rakentamiseen kansainvälisille markkinoille sekä niiden ohjaamiseen- ja kehittämiseen. Henkilökohtaisen myyntityön lisäksi osallistut yrityksen strategiseen suunnitteluun- ja kehitykseen, kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit työssäsi toimitusjohtajalle.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on näyttöä tuloksellisesta kansainvälisestä B2B myynnistä. Pitkäjänteinen myyntityö on sinulle tuttua ja sinulla on ehkä aikaisempaa kokemusta jakelukanavien rakentamisesta ja kehittämisestä. Aikaisempi kokemus ja ymmärrys terveydenhuollon ja sairaalahallinnon toiminnasta Suomessa ja mielellään ulkomailla luetaan eduksesi. Liiketoiminnan talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja ja viihdyt hyvin myös numeroiden parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet tuloshakuinen, päämäärätietoinen ja vakuuttava henkilö, joka on kiinnostunut asiakkaistaan. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ideoita tilanteen niin vaatiessa. Tavoitteet sekä halu kehittyä ohjaavat sinua eteenpäin.

Tarjoamme sinulle vastuullista paikkaa yrityksen moottorina innostavassa ja kasvua hakevassa suomalaisessa innovatiivisia tuoteratkaisuja myyvässä yrityksessä. Yrityksen avainhenkilönä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa merkittävällä tavalla terveydenhuollon- ja terveyden edistämiseen.

Tehtävä edellyttää merkittävässä määrin matkustamista, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Työpisteesi ei ole tiettyyn paikkakuntaan sidottu, yrityksen toimipiste sijaitsee Oulussa.