(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Myyntijohtajana huolehdit tiimisi tuloksellisuudesta, osaamisen kehittymisestä ja uudistusten läpiviennistä. Vastaat tiimisi toiminnalle asetettujen tavoitteiden tehokkaasta toteutumisesta kotitalouksien uusasiakashankinnassa sekä kehität yhdessä tiimisi kanssa myynti- ja toimintamalleja Elämänturvastrategiamme mukaisesti. Toimit tiimisi suunnannäyttäjänä ja luot parhaat mahdolliset edellytykset tuloksekkaalle työlle. Työskentelet kädet savessa tiimisi jäsenten kanssa valmentaen ja sparraten heitä, ja autat heitä löytämään asiakkaalle parhaat turvallisuuden, talouden ja terveyden ratkaisut.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on innostava asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Jos vielä olet rohkea, kunnianhimoinen ja positiivinen työyhteisön jäsen, olet hakemamme henkilö.

Odotamme sinulta

  • intohimoa myyntiin ja myyntiprosessien kehittämiseen,
  • vastuunottoa tuloksista,
  • aikaisempaa kokemusta myynnin johtajamisesta,
  • hyväntahtoisuutta toimiessasi ihmisten kanssa,
  • kykyä työskennellä paineen alla ja
  • ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja priorisointikykyä.

Tarjoamme

haastavan ja vastuullisen esimiestehtävän uudistuvassa Elämänturvayhtiössä, erinomaiset henkilöstöedut, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat liiketoimintajohtaja Jenni Timonen, puh. 040-505 6810 (ajalla 13.-21.6.2019) ja toimitusjohtaja Ulla Sipilä, puh. 040-352 8425 (ajalla 13.-28.6.2019). Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.6.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).