(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Platom Oy on noin 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Haemme myyntijohtajaa

Tehtävänäsi on johtaa vahvasti kasvuhakuisen yrityksemme myyntitoimintaa ja sen kehittämistä. Pääset yhdessä myyntitiimimme kanssa kehittämään, monipuolistamaan ja kasvattamaan myyntitoimintaamme. Vastaat yrityksen myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Työnkuvaasi kuuluu myynnin kehittäminen ja operatiivinen johtaminen sekä varsinainen myyntityö asiakasrajapinnassa kotimaassa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta kokemusta yritysten välisen myyntityön johtamisesta teollisessa ympäristössä, vuorovaikutuksellista johtamiskykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Arvostamme lisäksi työkokemusta ydinvoima-alalta tai muista vaativista toimintaympäristöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Etua tehtävässä on myös esimerkiksi ruotsin, saksan, ranskan, venäjän, espanjan tai kiinan kielitaidoista.

Päämajasi voi olla Platomin konttori Mikkelissä, Tampereella, Turussa, Helsingissä tai Raumalla. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 26.5.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Platom Oy:n Henkilöstöpäällikkö Ville Kakkonen puh. + 358 (0)44 550 4057 tai sähköpostilla ville.kakkonen@platom.fi. Rekrytointiprosessista lisätietoa antaa tarvittaessa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. + 358 (0)40 585 9885 tai Anna Orava puh. + 358 (0)44 585 9886.