(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Suomen Rakennuskone

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Edelllisen myyntijohtajan siirtyessä yhtiössä uusiin tehtäviin etsimme yrityksen ammattitaitoiseen joukkoon kokenutta ja osaavaa

MYYNTIJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään maanrakennuskoneiden myyntitoimintoja Suomessa.

Suunnittelet ja johdat myyntiä varmistaen vuositavoitteiden toteutumisen sekä myynnin kasvun. Myynnin vetäjänä pääset kehittämään olemassa olevaa myyntistrategiaa sekä rakentamaan uusia myynnin tapoja toimia. Luot edellytykset myyntiorganisaatiosi menestymiselle sekä motivoit ja valmennat myyjiä onnistumaan tehtävissään. Myynnin lisäksi markkinointitoimenpiteet ja niiden kehittäminen kuuluu vastuullesi. Raportoit tehtävässä konsernin Vice President Tomasz Jakubikille.

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta myynnistä ja myynnin johtamisesta, esimerkiksi teollisuuden tai tuotannon investointihyödykkeiden ja niihin liittyvien palvelujen parissa. Johtamistapasi on kannustava, arvostat jokaista myyjää myös yksilönä.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus todennäköisesti kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Olet myyntihenkinen verkostoituja, ja sinulla on luontevat esiintymis- ja neuvottelutaidot. Käytät erilaisia myynnin johtamisen työkaluja sujuvasti, ja tietotekniset taitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Saat tehtävässäsi koko konsernin kansainvälisen organisaation täyden tuen lisäksi kattavan koulutuksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin ti 23.4. ja to 25.4. klo 8 – 9 sekä ma 29.4. klo 16 - 17. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 5.5.2019 mennessä.