(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 150 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 85.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut. Lounaismaan Osuuspankin pankkiliiketoiminnan määrä on n. 3 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä pankissamme toisiin tehtäviin etsimme yrityspankkiimme

MYYNTIJOHTAJAA

Toimit tehtävässä yrityspankin asiantuntijoiden esimiehenä ja vastaat heidän tuloksestaan ja kehittymisestään. Toimit myös itse vahvasti myynnissä vastaten omista asiakkuuksistasi. Vastaat yrityspalveluiden osa-alueiden kehittämisestä ja tuloksellisuudesta. Tuet ja ylläpidät asiakassuhteita pitkäjänteisesti ja teet yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.  

Arvostamme

Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myynnin johtamisesta ja vahvaa osaamista yritysrahoituksen parista. Esimiehenä sinut tunnetaan erityisesti tiimisi tukemisesta ja innostamisesta. Sinulla on aito halu kehittää asioita sekä kykyä vaikuttaa ja toteuttaa muutoksia. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset, mutta pystyt itsenäiseen työskentelyyn strategian ja vastuidesi mukaisesti. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva.

Me tarjoamme

Meillä saat haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä OP Ryhmän edut ja mahdollisuudet. Tehtävääsi tukee asiantunteva työyhteisö, jossa arvostetaan työpanostasi, kykyjäsi ja haluasi kehittyä edelleen.

Pankkimme on taloudellisesti hyvinvoiva, ja asiakastyytyväisyytemme on hyvä.

Lisätietoja

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.2.2019 op-careers.fi -sivuston kautta.  Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja laitat hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Antti Lindstedt, p. 044 770 1226.