(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Etsimme yrityksen ammattitaitoiseen joukkoon kokenutta ja osaavaa

MYYNTIJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään yrityksen myyntitoimintoja.

Johdat myyntiä varmistaen vuositavoitteiden toteutumisen sekä myynnin kasvun. Myynnin vetäjänä pääset kehittämään olemassa olevaa myyntistrategiaa sekä rakentamaan uusia myynnin tapoja toimia. Valmentavana esimiehenä osaat johtaa sekä uusasiakashankintaa että nykyaikaista avainasiakastyöskentelyä. Luot edellytykset myyjien ja avainasiakaspäälliköiden menestymiselle sekä motivoit ja valmennat heitä onnistumaan tehtävissään. Raportoit tehtävässä kaupalliselle johtajalle.

Edellytämme sinulta vahvaa myyntitaustaa ja kokemusta B2B-palvelumyynnin johtamisesta. Ymmärrät myyntistrategian rakentamisen ja nykyaikaisen myynnin toimintamallit.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (AMK- tai korkeakoulututkinto) todennäköisesti kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Olet myyntihenkinen verkostoituja, ja sinulla on sujuvat esiintymis- ja neuvottelutaidot. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ja tietotekniset taitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme sinulle eturivin tehtävän alan johtavassa yrityksessä. Tehtäväkenttä on itsenäinen ja monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuudet merkittäviin näyttöihin myynnin johtamisen parissa osana kansainvälistä asiantuntevaa yritystä. Tukenasi on yrityksen koko kaupallinen organisaatio.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, puh. 0400 426 127, varmimmin tavoitettavissa 14.1 klo 12-14 ja 18.1. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si pakkatoivomuksen kanssa osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 22.1.2019 mennessä.