(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Telatek-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Telatek-ryhmä hakee nyt

 

Myyntijohtajaa

 

johtamaan ja kehittämään myyntiä sekä tuotteistamaan nykyisille ja uusille asiakkaille luotavia ratkaisuja.

 

Tehtävässä vastuullasi on muun muassa

  • Myynnin ja markkinoinnin johtaminen
  • Uusien palveluiden ja pitkäjänteisten ratkaisumallien kehittäminen ja tarjoaminen olemassa oleville ja uusille asiakkaillemme
  • Uusien yhteistyökumppanuuksien muodostaminen kotimaassa ja myös kansainvälisesti
  • Liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälistäminen

 

Tehtävässä eduksi on, mikäli olet aktiivinen ja pitkäjänteinen myynnin ammattilainen, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kuunnella asiakasta. Sinulla on sana hallussa ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muiden kielten osaaminen on tehtävässä eduksi. Toivomme sinulta osaamista ja halua tehdä töitä suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden parissa sekä valmiutta matkustaa erityisesti kotimaassa. 

Teknillinen osaaminen sekä kokemus vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi myyntipäällikön tai tuotantopäällikön tehtävistä antavat sinulle hyvät valmiudet roolissasi menestymiseen. Aiempi kokemus konepaja ja/tai teollisuuden kunnossapitoliiketoiminnasta lasketaan eduksi. Aiempi esimies- tai myynnin johtamiskokemus antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle, sillä tulet työssäsi johtamaan neljää myynnin ammattilaista.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan yrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat parantaneet asiakkaiden kriittisten laitteiden käytettävyyttä ja energiatehokkuutta mm. kaivos-, perusmetalli ja energiateollisuudessa jo yli 40 vuoden ajan.

Yrityksessä vallitsee avoin ilmapiiri, jossa päätöksiä hyvistä ideoista tehdään nopeasti. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle ja sinulla on myös paikka johtoryhmässämme, jossa olet vahvasti vaikuttamassa toimintaamme.

Asemapaikkanasi tulee olemaan toiveesi mukaan Oulu/Raahe, Nokia tai Porvoo.

 

Kiinnostuitko?

 

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja myynnin osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 18.11.2018 mennessä rekrytointikumppanimme Azetsin sivuilla osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyöt.

Lisätietoa tehtävästä antavat Azetsilta Joakim Lindholm (p. 044 331 8607) torstaina 8.11. klo 8-10 ja Telatek-ryhmän Toimitusjohtaja Juha Iiponen (p. 050 310 1101) maanantaina 12.11. klo 13-16.