(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava työtehtävä LähiTapiola Keski-Suomen myynnin johtamisen parissa. Tehtävässä tarvitaan aktiivisuutta, myynnillisyyttä ja kehittävää työotetta. Tarjolla on elämänturvatiimi, jonka valmentavaksi esimieheksi haemme osaajaa. Esimiehen päätehtävänä on luoda tiimilleen edellytyksiä onnistumiselle sekä varmistaa tavoitteellinen tekeminen, jotta myynnilliset teot ja erinomainen asiakaskokemus toteutuvat.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja tuloshakuista valmentajan työotetta. Toivomme sinulta kokemusta myynnin johtamisen saralta sekä näyttöjä tuloksellisesta työstä. Yhteistyökyky ja kehittävä työote ovat valmentavan esimiehen perusvalmiudet.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Keski-Suomen Elämänturvajoukkueessa sekä näköalapaikan muutoksessa olevaan toimialaan. Sitoutuneelle ja tulosta tekevälle ihmiselle tarjoamme kannustavat edut ja hyvän työyhteisön. LähiTapiola on Suomen suurimpia myyntiorganisaatioita ja osaamisemme on sen mukaisesti huippuluokkaa.

LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä, asiakkaidensa omistamasta vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoavasta alueyhtiöstä. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä, ja visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua. Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisö-asiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti 17 toimipisteessä 14 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7. saakka Auli Fredrikson puh. 040 541 0096  ja  23.7. alkaen Ermo Piispanen puh. 0400 516 747.