(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIJOHTAJA
Grenkeleasing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2018

Grenkeleasingin Turun alueen myyntijohtajana johdat alueen tavoitteellista liiketoimintaa ja luot tiimillesi hyvät edellytykset menestykselliseen työskentelyyn.

Sinusta tulee Grenkeleasing Oy:n lokakuussa 2018 avattavan Turun toimiston vetäjä. Varsinais-Suomi on Grenkelle verrattain uusi liiketoiminta-alue, joten tehtävänäsi on käynnistää toiminta konsernin tavoitteiden mukaisesti. Myyntijohtajana johdat oman alueesi tuloksellista liiketoimintaa ja luot tiimillesi hyvät edellytykset menestykselliseen työskentelyyn. Vastuullasi on myynnin suunnitelmien ja prosessien jalkauttaminen, markkinointi- ja toimintastrategioiden laatiminen sekä tiimin esimiehenä toimiminen. Arvostamme Grenkellä avointa kommunikaatiota ja aktiivista sekä inspiroivaa esimiestyötä, jossa johdat omalla esimerkilläsi tiimisi toimintaa. Raportoit tehtävässäsi Suomen toimitusjohtajalle.

Olet taidoiltasi kokenut myyjä ja erinomainen neuvottelija. Tunnet kenties IT-alaa ja/tai olet aiemmin toiminut rahoituspalveluiden parissa. Toimit tehtävissäsi itsenäisen vastuullisesti ja kestät hyvin painetta. Tarvittaessa pystyt keskustelemaan sujuvasti englanniksi, ja saksan tai ruotsin kielen taidon katsomme sinulle eduksi. Tehtävä sisältää jonkin verran matkapäiviä, lähinnä Turun seudulla, mutta tarvitset tehtävään ajokortin. Perehdytys on perusteellinen, joten sinun ei tarvitse olla valmis rahoitusalan ammattilainen. Tärkeintä on kokemuksesi b-to-b -myyntityöstä, muutaman vuoden kokemus esimiestyöstä ja aito halusi oppia toimialan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Pääset käynnistämään Turun liiketoimintaa yhdessä kaupungin uusimmista liiketiloista, tilanteessa, jossa uskomme yrityksemme palveluille olevan kysyntää. Grenken Suomen liiketoiminta kasvaa vakaasti ja varmasti. Ympärilläsi on Grenkeleasing Oy:n nuorekas, draivikas, osaava ja hyvän fiiliksen tiimi, joka on tottunut onnistumaan yhteisen tekemisen kautta. Palkitsemme työstäsi kilpailukykyisellä kiinteällä kk-palkalla, toimipaikkakohtaisella bonuksella sekä Grenken monipuolisilla henkilöstöeduilla. 

Toivomme, että kiinnostut paikastamme ja kyselet lisätietoja Mercuri Urvalin konsultilta, Petra Naavalinnalta, puh. 040 519 1448. Petra on tavoitettavissa 3.7. asti ja jälleen 6.8. alkaen. Hae tehtävään 14.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi , viitteellä FI-12759. Kuvaa hakemuksessa tapaasi johtaa, myyntikokemustasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi. Kiitos!