(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Kuhmon OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme nyt pankkiimme osaavaa

Myyntijohtajaa

Myyntijohtajana toimit henkilökuntamme lähiesimiehenä ja myynnin valmentajana sekä ohjaat tiimisi päivittäistä työtä. Vastaat yhdessä henkilökuntamme kanssa OPn monipuolisten palvelujen myymisestä pääasiassa henkilöasiakkaille. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja kehität omia asiakkuuksiasi ja tuot tarpeen mukaan näkemyksesi myös yritysrahoituksen tilanteisiin. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on motivaatiota sparrata ja valmentaa muita ja sinulla on tuloshakuinen ja itsenäinen ote työhön. Finanssialan esimieskokemuksesta on sinulle hyötyä, ja erityisesti, mikäli sinulla on näyttöä tuloksellisesta myynnin valmentamisesta. Ensisijaisesti sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja esiinnyt vakuuttavasti. Olet aktiivinen ja luot sujuvasti uusia asiakassuhteita. Olet kokenut finanssialan ammattilainen, eduksi luemme rahoitusosaamisen. Onnistumisen pohjana toimii tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän osaavassa työyhteisössä. Tehtävän myötä sinulla on käytössäsi OPn tarjoamat laajat kehittymismahdollisuudet. Pääset osaksi toimialan voimakkaimmin uudistuvaa ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua ammatilliseen kehittymiseen arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä ja pankista antaa toimitusjohtaja Martti Pulkkinen, puh 044 311 0261.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen op-careers.fi kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7.2018 mennessä.  

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.