(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
NMC Cellfoam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä konsernin sisällä uusiin tehtäviin etsimme Tampereelle

MYYNTIJOHTAJAA

vastaamaan myyntistrategiamme ja -budjettimme toteutumisesta yhteistyössä toimitusjohtajamme kanssa. Olemme mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa oleva yritys ja etsimme aitoa tiimipelaajaa onnistumaan kanssamme. Strategiamme on kasvuhakuinen, tarkoittaen kasvua sekä nykyisillä markkinoilla ja teknologioilla että uusilla toimiala- ja toiminta-alueilla.

Myynnin päämääriin tähtäät yhdessä nelihenkisen myyntitiimisi kanssa, jonka toiminnan ohjaamisesta, kehittämisestä ja onnistumisen mahdollistamista vastaat. Olet tiiviisti mukana asiakkuuksien johtamisessa ja kehittämisessä sekä asiakassuhteiden lujittamisessa. Kaupallisuuden ohella roolisi on vahvasti kehityspainotteinen; olet avainroolissa kehittämässä muun muassa myynnin prosessejamme, hinnoitteluamme, rajapintojen ja sidosryhmien välistä yhteistyötä, markkinointia, CRM:ää sekä osaamistamme. Vastuullesi kuuluu luonnollisesti markkina-asemamme vahvistaminen, uusien asiakkuuksien avaaminen ja suhteiden luominen liiketoiminnalle merkittävissä verkostoissa sekä uusien toimialojen ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen. Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä suunnittelu- ja supply chain -tiimimme kanssa. Olet NMC Cellfoam Oy:n johtoryhmän jäsen. Työt alkavat valitulla henkilöllä sopimuksen mukaan, toiveena viimeistään syyskuun aikana.

Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä teollisuuden B2B -myynnistä ja myynnin johtamisesta, jossa olet johtanut tiimisi huippusuorituksiin. Omaat asiakas- ja ratkaisukeskeisen lähestymistavan myyntiin ja innostuksesi sekä esimerkkisi kautta viet tiimiäsi eteenpäin. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä kyky tarttua haastaviinkin tilanteisiin. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja omaat strategisen sekä suunnitelmallisen lähestymistavan vastuualueesi johtamisessa. Näet ihmisissä ja tilanteissa mahdollisuuksia, jotka haluat saavuttaa aidolla eteenpäin katsovalla yhteistyöllä. Kehittäminen on sinulle luontaista ja toteutat sitä ketterästi myynnin ja myynnin johtamisen rinnalla. Olet myös tavoitteellinen, korkealaatuisen työn puolesta liputtava ammattilainen, joka haluaa aidosti onnistua niin omissa kuin tiimin tavoitteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen avainroolin osana vakavaraista ja kehittyvää organisaatiota. Myyntijohtajanamme sinulla on erinomainen mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja kehittää osana nuorekasta ja eteenpäin menevää työyhteisöä.

Liity osaksi menestystarinaamme!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki, p. 050 505 9804, tuuli.lamminmaki@voima.info.