(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Kalaneuvos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsimme Sastamalaan vakituiseen työsuhteeseen

Myyntijohtajaa

Myyntijohtajana tulet toimimaan avainasemassa tukemassa strategiaamme Kalaneuvos-brändin tunnettavuuden vahvistamisessa ja uusien asiakaskontaktiemme avaamisessa. Vastaat myynnin tuloksellisuudesta ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Toimit johtoryhmässä, myyntiorganisaation päälliköiden esimiehenä ja teet aktiivisesti työtä asiakkaiden parissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä aiempaa kokemusta myynnin johtamisesta ja esimiehenä toimimisesta. Sinulla on hyvä tuloksentekokyky, analyyttinen ote ja vahva johtamisen taito. Olet tiimipeluri, joka tietää, miten pitkäjänteisiä asiakassuhteita luodaan ja ylläpidetään. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen elintarvikealalta, VK- ja HoReCa-myynnistä sekä CRM-järjestelmän tuntemuksen.

Odotamme Sinulta vahvaa ratkaisukeskeisyyttä ja vastuunkantamista. Nopeasti muuttuvassa maailmassa hahmotat suuria linjoja ja pystyt määrittämään toiminnan kannattavuuden. Henkilöjohtajana olet innostava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on jämäkkä ote tekemiseen ja pidät kiinni sovituista asioista.

Meillä pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa alansa ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa ja jatkuvasti uudistuvassa yrityksessä.

Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen, samalla sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 03 3138 0433. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.6.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.