(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Autotalo Ripatti Lappeenranta ja Auto-Eekoo Imatra

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etelä-karjalan Osuuskauppa - Eekoo - on monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 70 toimipaikassa. Eekoo on alueen suurin palvelualan työnantaja. Henkilöstöömme kuuluu yli 1000 iloista kaupan ja palvelualan ammattilaista. Eekoo on savuton työpaikka.

Autotalo Ripatti Lappeenrannassa ja Auto-Eekoo Imatralla edustavat Nissan, Peugeot, Mazda, Subaru, Suzuki ja Isuzu autojen jälleenmyyntiä ja toimivat merkkien valtuutettuna huoltokorjaamona. Lisäksi huoltoedustukset ovat Hyundaille, Saabille, Chryslerille, Dodgelle ja Jeepille. Markkinaosuutemme on alueella korkealla tasolla. Autokauppamme toiminta-ajatus on tuottaa ja tarjota kattavat autoalan palvelut laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan asiakasomistajillemme ja muille asiakkaille.

Etsimme nyt automyynnin johtoon MYYNTIJOHTAJAA

Myyntijohtaja vastaa automyynnin myynti- ja tulostavoitteiden saavuttamisesta ja toimii automyyjien esimiehenä. Hän vastaa automyynnin osalta asiakastyytyväisyyden kehittämisestä ja sidosryhmäsuhteista.

Etsimämme myyntijohtaja on energinen myyntitiimin johtaja, jolla on ajantasainen ja aito näkemys asiakaslähtöisestä palveluliiketoiminnasta ja kova halu sen kehittämisestä yhdessä tiimin jäsenten ja muun henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta ja hyviä tuloksia aikaisemmasta esimiestyöstä sekä vankkaa toimialan tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen ja S-ryhmän ja Eekoon erinomaiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat autokaupan johtaja Jari Anttila p. 050 388 4920 tai huoltojohtaja Jari Heiskanen 050 431 1306 arkisin kello 17 - 18 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.5.2018 osoitteella jari.anttila@sok.fi