(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Kaakon Viestintä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme yhteistä myyntijohtajaa Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien mediamyyntiin

Myyntijohtajana johdat Kaakon Viestinnän Kymenlaakson alueen mediamyyntiä niin painettujen kuin digitaalisten tuotteidemme osalta. Vastaat alueesi myynnistä ja asiakkuustyön johtamisesta tavoitteiden mukaisesti.  Johdat myyntijoukkojasi läheltä ja omalla esimerkilläsi, mutta samalla valmennat heitä itsenäiseen ja proaktiiviseen myyntityöhön. Myyntitavoitteiden ylittäminen motivoi sinua, ja teet sen mahdolliseksi innostamalla tiimiäsi ylittämään itsensä. Myyntijohtajana teet töitä vahvasti asiakasrajapinnassa ja tuet myyjiäsi kohti erinomaisia ratkaisumyynnin suorituksia. Sinulla on sosiaalista pelisilmää, ja haluat auttaa sekä asiakkaita että tiimiäsi menestymään.

Kuulut Kaakon Viestinnän mediamyynnin johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi kaupalliselle johtajalle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näytöt menestyksekkäästä myynnin johtamisesta ja ymmärrät yritysasiakasmyyntiä ja -markkinointia. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto tai vastaava koulutus. Kokemus mediatoimialalta on eduksi tehtävän hoidossa, mutta ei välttämätöntä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Asut Kotkan tai Kouvolan alueella.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Kymenlaakson alueen parhaiden mediaratkaisuiden parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja oppia uutta yhdessä kollegojen kanssa. 

Kiinnostuitko? Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi tehtävään ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 19.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen myynti.rekry@kaakonviestinta.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Jari Koskikuru, puh. 040 5011 087.