(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
RTK-Palvelu Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2018

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 110 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3000 alansa ammattilaista. Yritys on pärjännyt viime vuodet hyvin alan toimijoita vertailevissa tutkimuksissa ja sai mm. alan parhaan kokonaisarvosanan Taloustutkimuksen TEP 2015 -tutkimuksessa.

Visiomme on olla asiakkaidemme paras palvelukumppani, haluttu ja arvostettu työnantaja ja toimialaamme uudistava edelläkävijä. Olemme käynnistäneet strategiaprosessin ja tulemme kehittymään lähivuosina valitsemiemme alueiden kärkitoimijaksi.

Oletko sinä etsimämme

Myyntijohtaja

Vastaat tehtävässä palveluiden myynnin johtamisesta Etelä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Työsi ensisijaisena tavoitteena on kasvattaa yrityksen myyntiä uusia asiakkaita hankkimalla. Johdat myyntitiimiä ja raportoit myynnin osalta toimitusjohtajalle sekä välillisesti aluejohtajille.

Odotamme sinulta hyvää henkilökohtaista myyntitaitoa ja kykyä kehittää myynnin prosesseja monialaympäristössä. Vahvistat osaamistamme uusasiakashankinnassa ja tunnet digitaaliset tavat laadukkaan b-b-myynnin johtamisessa.

Tarjoamme sinulle kehittyvän talon mahdollisuudet rakentaa yhtiöstä toimialan seuraavaa suunnannäyttäjää. Liity joukkoomme nostamaan yhtiö ja sinun urasi seuraavalle tasolle.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki ti 16.1. klo 8:30-11:00, to 18.1. klo 13-16 ja to 25.1. klo 15-17, puh. 020 746 9450. Täytä hakemuksesi osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 30.1.2018.