(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja
Entteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

MYYNTIJOHTAJA,

Tule tekemään kanssamme menestystarinaa terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluiden maailmaan.

Sinulla on mahdollisuus toimia uranuurtajana AssisDentin kansainvälistämisessä. Vastaat yhtiön kansainvälisissä liiketoiminnoissa tarvittavan organisaation rakentamisesta sekä markkinoiden analysoinnista ja avaamisesta.

Myyntijohtajana vastuullasi on myös terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluiden myynti, asiakkuuksien johtaminen sekä markkinoinnin kehittäminen. Asiakaskuntasi sijaitsee pääosin ulkomailla, mutta myös kotimaassa. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, myynnin johtamisesta sekä kansainvälisistä liiketoiminnoista. Sinulla on luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja rakentaa niitä palveleva, asiakkaan liiketoimintatavoitteita tukeva innovatiivinen kokonaisratkaisu.

Olet tuloshakuinen, sinulla on myös vahva halu ja kyky kehittää. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet myös analyyttinen ja ymmärrät myynnin johtamisessa tarvittavien lukujen päälle. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että johtamaan myyntitiimiä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, matkustusvalmiutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on työssä eduksi. Terveydenhuoltoalan ja/tai IT-alan kokemus katsotaan erityiseksi etuudeksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavan liiketoiminnan parissa sekä kilpailukykyiset etuudet vakavaraisessa yhtiössä.

Myyntijohtajan toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Vikström, VP, Business Development, Planmeca Group,  puh.  040-5217755 ma 15.1. ja pe 19.1. kello 10-11 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.