(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja (yritysasiakasmyynti)
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Etsimme Tampereelle

MYYNTIJOHTAJAA YRITYSASIAKASMYYNTIIN

Vastaat Turvan yritysasiakasliiketoiminnasta ja sen kannattavuudesta sekä toiminnan kehittämisestä. Toimit myynnistä ja markkinoinnista vastaavan johtajan alaisuudessa ja vastuullasi on n. 30 hengen organisaatio, jossa olet suoraan myyntipäälliköiden ja liittoasiakkuuspäälliköiden esimiehenä. Tehtävä on uusi Turvan organisaatiossa, joten pääset rakentamaan ja kasvattamaan uutta liiketoimintaa.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa mielellään kaupallista koulutustaustaa ja vahvaa kokemusta b-to-b-myynnistä ja sen johtamisesta. Näkemys nykyaikaisesta yritysmyynnistä on välttämätön edellytys tehtävässä ja vakuutusliiketoiminnan tuntemuksesta on selkeää etua toiminnan kehittämisessä. Olet tuloshakuinen, hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot omaava myyntijohdon ammattilainen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän vakavaraisessa vakuutusyhtiössä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Noora Welling, puh. (03) 3138 0441 tai Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.6.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.