(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja / RentCon Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

RentCon Oy on henkilöstövuokrausalalla toimiva yritys, joka on erikoistunut rakennus-, varasto- ja metallialan tehtäviin. Isoimman asiakasryhmän muodostavat keskikokoiset rakennusliikkeet.  Yritys on vahvalla kasvun polulla ja rakennusalan aktiivisuus antaa hyvät mahdollisuudet laajentua.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle tavoitteellista ja tulosnälkäistä

Myyntijohtajaa

Vastuullesi kuuluu myynnin toimintamallien ja strategian luominen sekä myynnin kasvattaminen muun muassa vuosisopimusten kautta. Työskentelet itsenäisessä roolissa pk-alueella ja tiiviissä yhteistyössä asiakasrajapinnan kanssa. Pääset työssäsi työskentelemään rakennusliikkeiden työnjohtajien, vastaavien mestareiden sekä ammattimaisen oston kanssa. Työsi keskiössä on asiakkaan auttaminen sopivien henkilöiden sekä resurssien riittävyyden kautta. Tehtävä sisältää mahdollisuuden kasvaa yrityksen toimitusjohtajan vastuuseen.

Odotamme sinulta vahvaa myynnin osaamista sekä kokemusta sopimusneuvotteluista ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitamisesta. Ideaalisti sinulla on henkilöstövuokrausalan osaamista ja mahdollisesti myös kokemusta rakennusalalta.

Olet työssäsi aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on halua tehdä tulosta. Olet kehittämishenkinen ja haluat jättää oman jälkesi yrityksen toimintaan oman tuloksesi kautta. Kykenet hyödyntämään olemassa olevaa organisaatiota ja saat vuorovaikutuksellasi erilaiset ihmiset toimimaan yhteisen tavoitteen eteen. Energisoidut kaupallisista mahdollisuuksista ja koet neuvotteluiden maaliin saamisen innostavana. Hallitset suomen ja englannin kielen, koulutuksesi on tehtävään soveltuva.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Elina Koskela, puh. 020 746 9692, ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9462. Täytä hakulomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 8.11.2019 mennessä.