(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja pienyritysasiakkuuksiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme myyntijohtajaa pienyritysasiakkuuksiin

Jatkamme asemamme vahvistamista pienyritysten eläkevakuuttajana. Haemme nyt kasvua vauhdittamaan  esimiestä ja myynnin moottoria yrittäjiin ja mikroyrittäjiin keskittyvään tiimiin. Tiimin asiakastyö tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse.

Valittavalta henkilöltä odotamme näkemystä ja intohimoa myyntituloksen tekemiseen ja tiimin kehittämiseen. Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista ja näyttöä myynnistä sekä erityisesti kokemusta puhelinmyynnin johtamisesta. Luotsaat tiimiä myös omalla esimerkilläsi, joten sinulla on valmius tarttua tarvittaessa puhelimeen ja myyjän rooliin myös itse. 

Tiimi on kasvava ja toimintamallien kehitystyö käynnissä. Tiimiä johtaessa pääset luomaan vahvasti uutta. Tässä tarvitaan erinomaista kykyä yhteistyöhön eri tiimien ja osastojen kanssa. Tärkeä osa työtä on uusien digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntäminen osana myynnin tekemistä.

Ihmisenä sinua innostaa myynti, ihmisten kehittäminen sekä yrittäjät ja pienyrittäjät. Työssäsi nautit valmentamisesta, sosiaalisesta kanssakäymisestä sekä draivin luomisesta. Ominaista sinulle on  analytiikan, markkinoinnin ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntäminen osana myynnin johtamista. Näitä taitoja pääset käyttämään kehittäessäsi tiimin tulosta yhdessä muun organisaation ja kumppaneiden kanssa.

Tiimi on osa Varman asiakkuuksiin kuuluvaa pienyritysosastoa. Osastoa kuvaa yhdessä tekeminen ja yhteinen halu luoda asiakkaille lisäarvoa. Töitä tehdään ilolla ja intohimolla eikä huumori lopu kesken. Tehtävä on uusi Varmassa ja pääset varmasti laittamaan peliin oman persoonasi myyntitiimin tulosta ja tulevaisuutta rakentaessasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Varman menestymiseen strategisella painopistealueella. Perehdytämme sinut hyvin toimialaan, joten aiempi kokemus työeläkealasta ei ole välttämätöntä. Huolehdimme myös jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestäsi. Tehtävä on vakituinen.

Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa.

Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa pienyritysasiakkuuksista vastaava johtaja Ilari Abdeen, p. 040 519 7678  ke 4.9. klo 8-9 ja ma 9.9. klo 15-16

 

Hakeminen

Tehtävä pyritään täyttämään nopeasti, joten hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019. Voimme edetä haastatteluissa ja paikan täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista. Kutsumme sopivat ehdokkaat ensin videohaastatteluun.